Регистрация за услугата

Регистрацията за услугата Интернет банкиране може да бъде направена по два начина:

I. Онлайн регистрация

Онлайн регистрацията за базовата функционалност на Интернет банкирането е за всички физически лица клиенти на банката, които имат поне един наш продукт*.

Само в три лесни стъпки, изцяло онлайн , получаваш възможността да използваш голяма част от функциите на Интернет банкирането на Пощенска банка, които включват:

  • Ново! Плащане на сметки за комунални услуги и данъци.
  • Ново! Получаване и изпращане на съобщения от/към банката.
  • Бърз и сигурен достъп до всички твои банкови продукти в банката.
  • Преводи между собствени сметки в банката.
  • Плащане на задължения по собствени кредитни продукти в банката.    
  • Информация за валутни курсове на банката и валутен калкулатор.
  • Възможност за промяна на парола.   
  • Преглед на потребителски сесии.
  • Използване на мобилното приложение на банката m-Postbank за изброените услуги.

  Натиснете тук за Онлайн регистрация

 

При стартиране на онлайн регистрация е необходимо да въведеш  лични данни: три имена, ЕГН, електронен адрес и номер на мобилен телефон.

Въведената информация трябва да съответства на актуалните данни, предоставени от теб в клон на банката. Като втора стъпка, на посочения от теб имейл ще получиш линк за потвърждаване на регистрацията и създаване на парола. За да завършиш онлайн регистрацията е необходимо на последната трета стъпка да създадеш парола за достъп и да я потвърдиш като въведеш получения чрез SMS на твоя телефонен номер код, изпратен от Банката.

Ако искаш да използваш пълната функционалност на услугата, която включва много допълнителни възможности за управление на твоите финанси е необходимо само да посетиш удобен за теб клон на банката.

* Сметка и/или кредитен продукт, за които имаш действащ договор с Банката.

  II. Регистрация в клон на банката

Регистрацията в банков клон ти предоставя възможност да се заявиш използване на пълната функционалност на услугата интернет банкиране.
Имаш възможност да заявиш до кои сметки и продукти да получиш достъп в профила ти и какви да бъдат правата по тях, допълнително можеш да се възползваш от стандартните лимити по сметки или да заявиш индивидуални.

Не забравяй да се абонираш, за да получаваш известия, свързани с твоето интернет банкиране. Услугата предлага известия по email и/или SMS за различни събития.

Попитай нашите колеги в банковите клонове за всичко, което ще ти бъде от полза, за да използваш спокойно интернет банкирането e-Postbank.

Важно: Регистриране на Корпоративен Клиент в системата за Интернет банкирането може да се направи само в банковия клон, в който се съхранява досието на юридическото лице и където се обслужват банковите му сметки.