Регистрация за услугата

Регистрацията за услугата Интернет банкиране може да бъде направена по два начина:

I. Онлайн регистрация

Онлайн регистрацията за базовата функционалност на Интернет банкирането е за всички физически лица клиенти на банката, които имат поне един наш продукт*.

Само в три лесни стъпки, изцяло онлайн, получаваш възможността да използваш голяма част от функциите на Интернет банкирането на Пощенска банка, които включват:

  • Плащане на сметки за комунални услуги и данъци.
  • Получаване и изпращане на съобщения от/към банката.
  • Бърз и сигурен достъп до всички твои банкови продукти в банката.
  • Преводи между собствени сметки в банката.
  • Плащане на задължения по собствени кредитни продукти в банката.    
  • Информация за валутни курсове на банката и валутен калкулатор.
  • Възможност за промяна на парола.   
  • Преглед на потребителски сесии.
  • Използване на мобилното приложение на банката m-Postbank за изброените услуги.

  Натиснете тук за Онлайн регистрация

 

При стартиране на онлайн регистрация е необходимо да въведеш лични данни: три имена, ЕГН, електронен адрес (email адрес) и номер на мобилен телефон.

Въведената информация трябва да съответства на актуалните данни, предоставени от теб в клон на банката. Като втора стъпка, на посочения от теб имейл ще получиш линк за потвърждаване на регистрацията и създаване на парола. За да завършиш онлайн регистрацията, е необходимо на последната трета стъпка да създадеш парола за достъп и да я потвърдиш като въведеш получения чрез Viber/SMS на твоя телефонен номер код, изпратен от Банката.

Ако искаш да използваш пълната функционалност на услугата, която включва много допълнителни възможности за управление на твоите финанси, е необходимо само да посетиш удобен за теб клон на банката.

* Сметка и/или кредитен продукт, за които имаш действащ договор с Банката.

  II. Регистрация в клон на банката

Регистрацията в банков клон ти предоставя възможност да заявиш използване на пълната функционалност на услугата интернет банкиране.
Имаш възможност да заявиш до кои сметки и продукти да получиш достъп в профила ти и какви да бъдат правата по тях, допълнително можеш да се възползваш от стандартните лимити по сметки или да заявиш индивидуални.

Не забравяй да се абонираш, за да получаваш известия, свързани с твоето интернет банкиране. Услугата предлага известия по email и/или Viber/SMS за различни събития.

Попитай нашите колеги в банковите клонове за всичко, което ще ти бъде от полза, за да използваш спокойно интернет банкирането e-Postbank.

Важно: Регистриране на Корпоративен Клиент в системата за Интернет банкирането може да се направи само в банковия клон, в който се съхранява досието на юридическото лице и където се обслужват банковите му сметки.