ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ОБИЧАТ ДА ЧАКАТ

Услугата Priority Banking включва всичко, от което се нуждаете за ежедневното банкиране. С нея може да се възползвате от преференциални условия за едни от най-използваните банкови услуги и продукти.

Услугата Priority Banking се предлага за клиенти на Пощенска банка – физически лица, които ползват пакетна програма "Priority by Postbank"1.

С пакетната програма получавате богат набор от продукти и услуги за удобно и сигурно банкиране.

 • Приоритетно обслужване в определени финансови центрове с Priority desk2.
 • Спестете време с безплатен достъп до над 150 дигитални зони за експресно банкиране в над 50 населени места в страната. 

За повече информация заповядайте в удобен за Вас финансов център на банката.

 

ЗА ТЕЗИ, ЗА КОИТО ОЧАКВАТ ИНДИВИДУАЛНИ ФИНАСОВИ РЕШЕНИЯ И ВИСОКО НИВО НА ОБСЛУЖВАНЕ

Услугата Premium Banking3 се предлага за клиенти на Пощенска банка  физически лица, които ползват пакетна програма "Premium Extra"4

С услугата Premium Banking от Пощенска банка Вие получавате:

 • Личен банкер
 • Банкови продукти и услуги с атрактивни отстъпки и условия за ползване с пакетна програма "Premium Extra"4
 • Лимитирани оферти за инвестиции във Взаимни фондове
 • Предложения за застрахователни продукти - Международна застраховка Живот с допълнително здравно покритие "Premium Insurance" и Инвестиционно-застрахователен продукт "Моето бъдеще"
 • Висок стандарт на обслужване и конфиденциалност в нашите Premium Banking центрове
 • Premium Call Center на тел. 0800 18 333 - телефонна линия, специално създадена за обслужване на Premium клиенти

В комбинация с всички предимства на пакетна програма "Priority by Postbankили "Premium Extra", можеш да се възползваш и от нов потребителски или жилищно - ипотечен кредит с атрактивни условия.5

 

ЗА ГОЛЕМИТЕ ПЛАНОВЕ, ЗА СМЕЛИТЕ ЖЕЛАНИЯ, ЗА МЕЧТАНИЯ ДОМ - РАЗЧИТАЙ НА НАШАТА ПОДКРЕПА!

Параметри на ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТ6:

 • Атрактивни лихвени условия
 • Размер до 80 000 лв.
 • Срок до 10 години
 • Възможност да вземеш изцяло онлайн7

Научи повече тук.

Параметри на ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ8:

 • Атрактивни лихвeни условия
 • Размер до 700 000 лева или 350 000 евро
 • Срок до 35 години
 • Флекси опция – възможност за гъвкаво погасяване на кредита9
 • Възможност за фиксирана лихва за определeн период от срока на кредита

Научи повече тук.

 

ЗА ТЕЗИ, ЗА КОИТО СПЕСТЯВАНИЯТА СА ПРИОРИТЕТ

Предлагаме атрактивни и гъвкави спестовни решения, за да отговорим на Вашите нужди.

Запознай се със спестовните ни предложения тук.

 

1Пакетната програма "Priority by Postbank" се предлага на физически лица. Активиране на програмата е възможно при подписване на договора приложим за нея. Добавянето на допълнителни услуги, включени в програмата "Priority by Postbank" се извършва при подписване на съответните допълнителни договори, когато това е приложимо за съответната услуга. За програма "Priority by Postbankи включените към нея банкови продукти и услуги се дължат таксите, посочени в действащата Тарифа за таксите и комисионите, които "Юробанк България" АД прилага по извършвани услуги на клиенти - физически лица. С пълните условия по пакетна програма "Priority by Postbankможе да се запознаете тук.

2Priority Desk представлява възможност за клиенти ползващи пакетната програма "Priority by Postbank"да бъдат обслужени с приоритет за касови и безкасови операции, при посещение в определени финансови центрове, които предлагат Priority Desk.

3Услугата Premium Banking се предлага за клиенти на Пощенска банка, които ползват пакетна програма "Premium Extra". Научете повече за условията и предимствата на услугата Premium Banking тук, заявете Вашата лична консултация, позвънете на нашия Premium Call Center или посетете удобен за Вас център за Premium Banking.

4Пакетна програма "Premium Extra" се предлага на клиенти, заявили своето искане за ползване на пакетна програма. За пакетна програма "Premium Extra" и включените в нея банкови продукти и услуги се дължат съответните такси, посочени в Тарифата на банката.

5Отпускане на потребителски кредит или жилищно - ипотечен кредит, се извършва при одобрение от банката на подадено от клиента искане и сключване на съответните договори за кредит, предлагани от банката.

6Подробна информация за актуалните предложения свързани с услугите Priority, Premium и другите услуги на Пощенска банка, както и за нашите потребителски кредити можете да откриете тук. Отпускането на кредит подлежи на одобрение от банката. Пълна информация за приложимите условия е налична на официалния сайт на банката www.postbank.bg, както и във всеки офис за обслужване на индивидуални клиенти на банката (с изключение на офисите на ПБ Лични финанси).

7Банката предлага възможност за дистанционно подписване на документи посредством облачен квалифициран електронен подпис (КЕП), за своите съществуващи клиенти, при подадено и одобрено искане за нов потребителски кредит в размер до 40 000 лева. В следните случаи подписването на договора за кредит може да се извърши само в офис на банката: (i) при заявени допълнителни услуги и/или продукти от клиента, (ii) при необходимост от съкредитоискател и/или поръчител по кредита; (iii) при констатирано несъответствие в данните за клиента; (iv) в други случаи, които попадат извън обхвата на услугата. Пълната информация за услугата за сключване на договора онлайн, виж на www.postbank.bg.

8Подробна информация за актуалните предложения свързани с услугите Priority, Premium и другите услуги на Пощенска банка, както и за нашите жилищно-ипотечни кредити можете да откриете тук. Отпускането на кредит подлежи на одобрение от банката. Пълна информация за приложимите условия е налична на официалния сайт на банката www.postbank.bg, както и във всеки офис за обслужване на индивидуални клиенти на банката (с изключение на офисите на ПБ Лични финанси).

9Подробна информация за опция "Флексие налична на www.postbank.bg и във всеки офис на банката.