Открий нови перспективи с твоята карта Mastercard от Пощенска банка

 

Открий нови перспективи с твоята карта Mastercard от Пощенска банка!

Специални условия за кредитна карта Mastercard до 30 юни 2024 г.

 

 

При всеки повод, във всяка ситуация, е добре да има на какво да разчиташ. Предлагаме ти нова кредитна карта със специални условия, която ти дава много възможности!1

Дали ще я ползваш за всичко в ежедневието и ще получаваш точки по програмата ни за лоялност или ще изпълниш някое желание за по-голяма покупка - Mastercard от Пощенска банка е създадена за теб. 

Само до 30 юни ти предлагаме1:

  • Двойно повече точки по програма за лоялност "Моите награди" за периода от 3 месеца от датата на издаване на картата2
  • Половин годишна такса за обслужване на картата за първата година при онлайн заявяване и дистанционно подписване на документите3

И още:

 

Заяви нова кредитна карта Mastercard по най-удобния за теб начин:

 

  • онлайн чрез бутона

                                                             

Какво още получаваш с кредитна карта Mastercard от Пощенска банка?

 

  • Дълъг безлихвен гратисен период до 50 дни при покупки4.
  • Автоматично участие в програма за лоялност „Моите награди“**, благодарение на която печелиш точки за всеки похарчен лев с картата, които лесно обменяш в парични награди до 1 000 лв. на година с кредитна картa Mastercard World Premium и до 500 лв. на година за кредитни карти Mastercard Standard и Mastercard World.3
  • Възможност за лесно и безплатно плащане на всички битови задължения през интернет банкирането „e-Postbank” и мобилното банкиране „m-Postbank“ на Пощенска банка 5.
  • Възможност за покупки на равни месечни вноски в търговски обекти в цялата страна, част от партньорската мрежа на банката, при плащане на ПОС терминал на Пощенска банка6.

 

Възползвай се и от предимствата на мобилния ни портфейл ONE wallet, като дигитализираш своята нова карта и я ползваш още по-удобно7!

 

 

 

 

Условия:

Предложението е валидно за физически лица, кандидатствали за издаване на нова кредитна карта Mastercard Standard, Mastercard World или Mastercard World Premium, от Пощенска банка в периода от 01 април до 30 юни 2024 г. Предложението важи и при кандидатстване от клиенти, ползващи отстъпки за кредитни карти по предлагани от Банката пакетни програми.  

Офертата не се прилага за кредитни карти Mastercard, издадени по реда на процедурата за промяна на вида на издадената кредитна карта от Пощенска банка, както и при кандидатстване за нова кредитна карта Mastercard Cash, Mastercard Cash Momento, Mastercard Universe  и Mastercard Business.

2За всяка покупка, направена с картата, в периода от 3 месеца, считано от датата на издаването й, картодържателите ще получат удвояване на точките спрямо стандартно получаваните при покупка, направена със съответния вид кредитна карта Mastercard, съобразно Официалните правила на програмата MyRewards (Моите награди) за лоялни клиенти на банкови карти, издавани от „Юробанк България“ АД. Общият брой точки, който ще получат картодържателите, зависи от вида на кредитната им карта. В програмата не участват трансакции за теглене на пари в брой, погасяване на задължение по кредитни карти, както и всички трансакции, описани в т.6.3. от Официалните правила по програмата. Пълните условия за събиране и обменяне на точки по Програма за лоялност Моите награди (MyRewards) се съдържат в Официалните правила на програмата, публикувани на www.postbank.bg и остават непроменени и валидни и в рамките на 3-месечния период, в който ще се прилага специалното правило за удвояване на точките.

3Отстъпката от дължимата годишна такса за обслужване на картата се прилага за лица, които в периода на кампанията са заявили онлайн чрез сайта на Банката и са подписали дистанционно необходимите документи за издаването на кредитната карта, съобразно Общите условия на „Юробанк България“ АД за издаване и използване на персонални кредитни карти, публикувани на www.postbank.bg.Услугата онлайн заявяване и дистанционно подписване на документи е достъпна за регистрирани клиенти на Банката с актуални клиентски данни (съществуващи клиенти), както и за лица, които успешно са преминали процеса по дистанционна регистрация, съгласно Общите условия за регистрация на нов клиент и за сключване на договор за предоставяне на финансови услуги от разстояние (нови клиенти), публикувани на www.postbank.bg .. Подписването се извършва посредством Квалифициран електронен подпис, издаден от издаден от „Евротръст Технолоджис“ АД, чрез мобилното приложение „Evrotrust". Необходимо е да имате смартфон с работеща предна камера, достъп до интернет, както и да се идентифицирате като предоставите лична карта. Подписване чрез приложението „Evrotrust" може да бъде направено на всеки смартфон или таблет с предна камера и операционна система Android (версия 5.0 или по-нова) или iOS (версия 10.0 или по-нова). Повече информация относно можете да намерите на сайта на Банката www.postbank.bg , а информация за дистанционното подписване на документи и на уебсайта на Евротръст www.evrotrust.com

4Продължителността на гратисния период за конкретна покупка е в зависимост от датата на покупката и срока за погасяване на задълженията по последното издадено от банката месечно извлечение по картата. Банката не начислява лихва за направените с картата покупки, ако в рамките на този период се погасят всички задължения по картата. Гратисният период не се прилага за лихвата, начислявана при теглене на пари в брой.

 

Научи повече за услугата тук.

 

Можеш да пазаруваш на вноски на територията на страната при търговци, с които Пощенска банка има сключено споразумение. Списък на търговците можеш да намериш тук. Сборът на вноските следва да е в рамките на разполагаемия кредитен лимит по картата.

 

7    Повече за приложението One Wallet by Postbank и за всички негови предимства може да научиш тук.