Мобилно банкиране

Лесно и интуитивно за ползване, m-Postbank ти дава възможност да извършваш ежедневните си банкови операции където и да си, с помощта единствено на твоя смартфон.

Знаем колко забързано и натоварено може да бъде ежедневието и за да го улесним, специално за теб, създадохме мобилното приложение m-Postbank. С него банкираш бързо и лесно по всяко време през твоя смарт телефон, където и да се намираш.
Банката е вече в ръката ти!

Свали m-Postbank

С m-Postbank спестяваш не само пари, чрез по-ниските такси за преводи, но и печелиш най-скъпото в забързаното ни ежедневие – време, за да го посветиш на любимото занимание и близките ти хора.

Модерният дизайн, удобната навигация в менютата и полезните функционалности на нашето мобилно приложение за банкиране ще го превърнат в незаменим твой помощник и необходимо удобство за твоето ежедневие.

Какво можеш да правиш с m-Postbank?

Някои от основните операции, които можеш да извършваш през мобилния си телефон са следните:

 • Информация за всички твои продукти в Пощенска банка
 • Преводи между собствени сметки в банката
 • Преводи към трети лица в Пощенска банка и други банки в България   
 • Плащаш битови сметки към над 200 търговци в различни категории (ВиК дружества, електроенергия, телекоми, интернет и телевизия и др.)  
 • Плащаш местни данъци и такси към над 25 общини
 • Плащане по кредит или кредитна карта от банката
 • Получаваш push нотификации за комунални задължения без вход в мобилното приложение
 • Улеснен вход в приложението - с ПИН код или биометрични данни
 • Получаваш информация за актуалните валутни курсове на банката, както и валутен калкулатор
 • Намираш най-близките до теб офиси и банкомати на банката, телефони за контакт и работно време

Налична е и Демо версия на m-Postbank с информация за възможностите на приложението и полезни съвети за работа с него.

За да банкираш през мобилното приложение е необходимо да използваш своите потребителско име и парола, които използваш за вход в системата за интернет банкиране e-Postbank.

 • В меню “Продукти" ще откриеш информация за всички свои регистрирани в системата за интернет банкиране сметки, депозити и кредити в Пощенска банка. Проверяваш баланса и движенията по сметките и депозитите си, погасителния план по кредити, както и датата на следващата вноска и други.
 • В меню “Карти" е налична информация за твоите регистрирани в системата за интернет банкиране дебитни и кредитни карти от Пощенска банка. Правиш справки за трансакциите по картите си, погасяваш задължения по кредитната ти карта и други.
 •  В меню “Преводи" е налична информация за наредените, отказани и чакащи преводи по твоите сметки в Пощенска банка. От тук прехвърляш средства между твоите собствени сметки в банката, можеш да нареждаш вътрешнобанков и междубанков превод към трето лице в страната до определен лимит в лева, да направиш плащане по регистрирана в системата за интернет банкиране кредитна карта или кредит от Пощенска банка и други.
 • В меню “Комунални" ще намериш информация за битовите ти сметки, регистрирани за плащане в системата за интернет банкиране, както и история на извършените плащания. Над менюто ще се визуализира число, което ще показва броя на неплатени задължения и ще се промени или изчезне след тяхното заплащане. Чрез това меню създаваш списък с дължимите битови плащания и извършваш плащания на дължимите суми.

Технически изисквания

За да ползваш m-Postbank е необходимо мобилно устройство с операционна система Android 7.1 или iOS 11.
Необходимо е да имаш достъп до интернет чрез Wi-Fi или мобилен интернет. За ползване на m-Postbank с мобилен интернет от твоя мобилен оператор, провери индивидуалния си тарифен план.