Пазарувай с твоята дебитна или кредитна карта Visa и спечели

До 27 декември 2020 г. плащай с твоята дебитна или кредитна карта Visa от Пощенска банка и всяка седмица можеш да спечелиш една от 50 награди по 100 лв.!

Как да участваш в томболата: 

  • Пазарувай с твоята дебитна или кредитна карта Visa във физически магазин или онлайн
  • Регистрирай данните от своята бележка/плащане тук и не забравяй да запазиш регистрираните ПОС бележки/онлайн потвърждения

Всяка седмица, с твоите покупки участваш в томбола за 100 лв., а повече регистрирани плащания учеличават шанса ти за награда!

Как можеш да подкрепиш малкия бизнес и защо има значение къде пазаруваш?

Малкият бизнес е важен за населеното ти място, за общността ти и за теб. От близкия магазин купуваш това, от което се нуждаеш в последния момент, за да приготвиш нещо вкусно за дома. Във фризьорския салон зад ъгъла знаят точно каква прическа искаш, а кварталното кафе те посреща почти всяка сутрин с аромат на добро настроение. За всеки е по-добре да има удобството да пазарува наблизо, а когато го правиш, помагаш на собствениците и служителите – хора, които живеят на същото място и се сблъскват със същите ежедневни предизвикателства като теб.

Избери близкия магазин, защото така можеш да му помогнеш сега, когато се нуждае от теб!

 

В промоцията имат право да участват всички физически лица, притежатели на карти Visa от Пощенска банка, издадени преди 26.10.2020 г..Всяка регистрация на валидно плащане дава право на 1 (едно) участие в тегленето на награда за седмицата, в която е извършена регистрацията. Всеки Регистриран участник може да участва в тегленето за седмичните награди неограничен брой пъти, стига да е регистрирал в рамките на дадената седмица от Промоцията съответния брой плащания. Плащане не може да бъде регистрирано повторно, след като вече e участвало в теглене за дадена седмица.

 

Отговори на най-често задаваните въпроси намери тук.

Официални правила на кампанията намери тук.