Силата е в нашите ръце!

 

Благодарим на всички наши клиенти, които използват своята дебитна и кредитна карта Visa от Пощенска банка! За нас е удоволствие да Ви съобщим, че с Вашата подкрепа доказахме, че заедно наистина можем да постигнем повече!

Съвместната социално отговорна кампания на Пощенска банка и Visa се проведе в подкрепа на българските здравни работници и техните усилияв борбата с COVID-19. С инициативата „Силата е в нашите ръце“ 125 000 лв. бяха предоставени на УМБАЛ „Софиямед“, с които предстои да бъдат закупени апарати от най-висок клас.

 

Всеки желаещ картодържател – клиент на банката имаше възможност да се включи автоматично в инициативата, като използва своятадебитна или кредитна картаVisa от Пощенска банка, издадена преди 16 април 2021 г., и осъществи поне една покупка с картата на стойност минимум 30 лв. в търговски обект или онлайн магазин в периода на кампанията. За всяко плащане, което отговаря на условията, Пощенска банка дари по 1 лев в подкрепа на медиците, които вече над година са на първа линия в борбата срещу COVID-19.

 

Благодарим! Заедно помогнахме!

 

Повече за направеното дарение виж тук