Пазарувай на вноски и без лихва в Plesio

Позволи си мечтаната техника с твоята кредитна карта Mastercard или Visa от Пощенска банка!

 

Като наш клиент можеш да се възползваш от специалното ни предложение1 при покупки в магазин Plesio, с кредитна карта Mastercard или Visa от Пощенска банка - трансакцията за всяка закупена стока на минимална стойност от 150 лв. от физическия или онлайн магазин Plesio може да бъде разсрочена на 10 равни месечни вноски, без такса, само с едно обаждане!

 

Какви са условията, за да се възползваш от специалното ни предложение за разсрочване на покупка на 10 равни месечни вноски, без такса?

  • Да си съществуващ клиент на Пощенска банка.
  • Да направиш покупка на ПОС терминал на Пощенка банка във физическия магазин на Plesio или онлайн на www.plesio.bg с твоята кредитна карта от Пощенска банка.
  • В случай, че имаш кредитна карта от Пощенска банка, е необходимо да разполагаш с достатъчна наличност по нея, за да извършиш плащането на избраната стока.
  • Ако нямаш кредитна карта от Пощенска банка, но искаш да се възползваш от специалното ни предложение, можеш да заявиш издаване на кредитна карта Mastercard Cash Momento2, съгласно описаните по-долу начини.
  • Да заявиш, че искаш разсрочване като се обадиш на телефон *7224.

Как да се възползваш от предложението при покупка във физическия магазин на Plesio?

Посети магазин Plesio, на адрес: гр. София, ул.,,Ангел Кънчев" 5 и избери желаната от теб стока![

 

Ако вече имаш кредитна карта Mastercard или Visa от Пощенска банка - плати с нея на ПОС терминал на Пощенска банка; за да се възползваш от услугата за разсрочване на трансакцията на 10 равни месечни вноски, без такса, е необходимо да се свържеш с нас на кратък телефонен номер *7224, за да заявиш разсрочването.

 

Ако все още нямаш кредитна карта от Пощенска банка:

  • Служител на Plesio може да ти съдейства, за да заявиш издаване на кредитна карта Mastercard Cash Momento от Пощенска банка2. При желание от твоя страна служителят ще изпрати информация към Банката с данни относно желаната от теб стока, цената, твоята фамилия и телефонен номер.
  • Наш експерт ще се свърже с теб, за да уточните параметрите на желаната от теб кредитна карта, начина на подписване на документи, както и адреса за доставка на картата. По твой избор картата може да бъде доставена на посочен от теб адрес, с куриер, без такса3 или в избран от теб финансов център.
  • В случай, че искането ти бъде одобрено и си наш съществуващ клиент можеш да подпишеш документите за кредитната карта дистанционно.

Процесът е лесен и изцяло онлайн посредством облачен квалифициран електронен подпис (КЕП), чрез мобилното приложение на Евротръст4 - за целта следва да инсталираш приложението на своето мобилно устройство и да следваш стъпките. Ние ще ти изпратим необходимите документи, за преглед и подпис от твоя страна.

 

След като приключиш процеса по заявяване и подпишеш договора си за издаване на кредитна карта от Пощенска банка, можеш да вземеш избраната стока, а ние ще ти изпратим пластиката на картата по избрания от теб начин. Сумата на твоята закупена стока ще бъде отразена по новата ти карта и стойността на трансакцията ще бъде разсрочена на 10 равни месечни вноски, ако си заявил желанието си за това, чрез обаждане на телефон *7224.

 

 

Как да се възползваш от предложението при покупка в online магазин на Plesio?

Посети онлайн магазина на Plesio и избери желаната от теб стока.

Ако вече имаш кредитна карта Mastercard или Visa от Пощенска банка - плати с нея избраната стока. За да се възползваш от услугата за разсрочване на трансакцията на 10 равни месечни вноски, без такса, е необходимо да се свържеш с нас на кратък телефон *7224, за да заявиш разсрочване.

 

Ако все още нямаш кредитна карта от Пощенска банка:

При финалната стъпка за плащане на стоката през интернет магазина на търговеца, избери опцията „Купи на кредит - Пощенска Банка”, ако желаеш да заявиш издаване на кредитна карта Mastercard Cash Momento от Пощенска банка2.

След като избереш опцията “Купи на кредит - Пощенска банка“ служител на Plesio ще изпрати информация към Банката с данни относно желаната от теб стока, цената, твоята фамилия и телефонен номер.

Наш експерт ще се свърже с теб, за да уточните издаването на кредитна карта Mastercard Cash Momento от Пощенска банка, конкретните параметри, начина на подписване на документите, както и адреса за доставка на картата. По твой избор картата може да бъде доставена на посочен от теб адрес с куриер, без такса3 или в избран от теб финансов център.

В случай, че искането ти бъде одобрено и си наш съществуващ клиенти можеш да подпишеш документите за кредитната карта дистанционно.

Процесът е лесен и изцяло онлайн посредством облачен квалифициран електронен подпис (КЕП), чрез мобилното приложение на Евротръст4 - за целта следва да инсталираш приложението на своето мобилно устройство и да следваш стъпките. Ние ще ти изпратим необходимите документи, за преглед и подпис от твоя страна.

 

След като приключиш процеса по заявяване и подпишеш договора си за издаване на нова кредитна карта от Пощенска банка, ще ти изпратим пластиката на картата по избрания от теб начин, а избраната стока ще бъде доставена до няколко дни, в зависимост от начините на доставка на магазин Plesio. Сумата на твоята закупена стока ще бъде отразена по новата ти карта и стойността на трансакцията ще бъде разсрочена на 10 равни месечни вноски, ако си заявил желанието си за това, чрез обаждане на кратък телефон *7224.

 

Какви други предимства получаваш с кредитна карта от Пощенска банка виж тук, а повече за нашата програма за лоялност „Моите награди“ можеш да научиш тук.

 

Важно! Преференцията за разсрочване е специално договорена за клиенти на Пощенска банка са в резултат на сътрудничеството с Plesio и се предоставя от банката независимо от други обявени отстъпки от търговеца!

1 Предложението е валидно за съществуващи клиенти на Пощенска банка, при покупка във физическия или онлайн магазин на Plesio на стока на минимална стойност от 150 лв., с кредитна карта Mastercard или Visa от Пощенска банка. Услугата за разсрочване не е приложима при плащания в брой.

 

2 Предложението е валидно при подадено искане за издаване на кредитна карта Mastercard Cash Momento от Пощенска банка, направено със съдействието на служител на Plesio при покупка във физическия обект на търговеца или при заявена опция „Купи на кредит – Пощенска банка“ чрез онлайн магазина на Plesio и в случай, че искането бъде одобрено. Пълна информация за кредитната карта Mastercard Cash Momento, научи на сайта на банката www.postbank.bg или във всеки наш финансов център.

 

3 Услугата за доставка до адрес е приложима само за съществуващи клиенти на банката. Предложението за доставка на карта до адрес в България, без такса, е валидно при заявено издаване на кредитна карта  Mastercard Cash Momento от Пощенска банка, направено със съдействието на служител на Plesio при покупка във физическия обект на търговеца или при заявена опция „Купи на кредит – Пощенска банка“ чрез онлайн магазина на Plesio и в случай, че искането бъде одобрено.

 

4 Банката предлага възможност за дистанционно подписване на документи посредством облачен квалифициран електронен подпис (КЕП), за съществуващи клиенти на банката. Целият процес е напълно безплатен, а подписването на документи с облачен КЕП не налага използването на допълнително устройство, както при стандартните електронни подписи. Пълна информация за условията за дистанционно подписване на документи с КЕП чрез приложението на Евротръст можеш да научиш тук, както и във всеки офис на банката.