Застрахователна програма за кредитни карти

Застраховка по кредитни карти "Защита на плащанията" - пакет "Покритие на задълженията Плюс"

Защитете плащанията по кредитната си карта днес, за да сте спокойни за утрешния ден! Осигурете си максимална финансова защита и сигурност при неблагоприятни житейски събития и при непредвидени ситуации. Застраховката "Защита на плащанията", разработена от Кардиф България, дава възможност да покриете непогасения кредитен лимит или задължения по кредитната карта именно в такива ситуации.

Предимства:

  • Повече сигурност при използване на кредитната карта;
  • Защита при неблагоприятни събития, свързани с финансови рискове при използването на кредитната карта и отнемане на лични вещи;
  • Ежемесечно заплащане на застрахователната премия от наличния лимит/средства по картата;
  • Широка гама от застрахователни покрития при непредвидени събития като загуба, грабеж или кражба на картата, грабеж на парични средства изтеглени с картата, хоспитализация в резултат на злополука, нежелана безработица и др.;    
  • Лесна и удобна процедура по сключване;
  • Високи лимити на обезщетение.

 

Кой може да се възползва?

Застрахователна програма „Защита на плащанията по кредитни карти“ е предназначена за клиенти - картодържатели на активни кредитни карти, издадени от Пощенска банка, на възраст от 18 до 65 навършени години, а за някои рискове и от 65 до 70 навършени години.

 

Заявете и вземете изцяло онлайн без посещение в офис! Подписвате документите дистанционно - бързо, лесно и удобно! Повече информация може да намерите тук.

Ако желаете може да сключите застраховката и в удобен за Вас офис на Пощенска банка.