Улесни живота си с карта Visa

Модерните технологии правят живота по-лесен

Плати с твоята карта Visa от Пощенска банка с мобилен портфейл или онлайн и спечели награда!

Технологиите стават все по-незаменима част от нашето ежедневие, ползваме ги, когато плащаме в магазина – по този начин не ни се налага да вадим пари, да чакаме ресто и само с едно доближаване на телефона или часовника покупките ни са платени.

В дома ни също са голям помощник – ползваме различни роботи, които ни помагат при готвене или чистене, четем книги през електронните ни четци или управляваме осветлението и други уреди.

Всички тези улеснения вече са част от нашия живот, затова и новата ни кампания е насочена именно към тях!*

В периода от 30 март до 30 май 2023 г. плащай дигитално с твоята дебитна, дигитална или кредитна карта Visa през ONE wallet by Postbank или Apple pay** или пазарувай онлайн и имаш възможност да спечелиш:

Един от 10 бр. таблети Samsung последен модел, който можеш да ползваш за забавление, учене, работа

или

Една от 50 бр. страхотни нови прахосмукачки робот Rowenta, която ще ти спести време вкъщи.

Необходимо е само да ползваш активно и дигитално своята карта Visa в периода на кампанията, за да улесниш живота си!

  • Как

Направи в периода на промоцията поне 5 пoкупки с картата си Visa, издадена преди старта на кампанията, във физически магазин през ONE Wallet by Postbank или Apple Pay с дигитализирана карта Visa или в любимия ти онлайн сайт, и можеш да си един от нашите победители!

 

Колкото повече покупки направиш до 30 май, толкова по-голям ще е и твоят шанс да спечелиш - участваш в томболата толкова пъти, колкото е изпълнено условието за участие!

Създай си навик да плащаш дигитално и виж колко по-лесен е животът! Всеки 5 плащания с твоята карта Visa ти дават по една възможност за награда.

 

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип, в рамките на едно теглене, в срок от 15 работни дни след края на Промоцията. Печелившите участници ще бъдат уведомени с телефонно обаждане или по електронна поща.

Научи пълните условия на Промоцията тук.

 

* В кампанията имат право да участват всички пълнолетни физически лица, картодържатели на дебитни. дигитални и кредитни карти Visa, издадени от Пощенска банка преди старта на Промоцията (30.03.2023 г.), с изкл. на Visa Business, които в периода от 30.03 до 30.05.2023 г. са направили със своята Карта минимум 5 бр. трансакции във вид на покупки на стоки и/или услуги в онлайн магазини (интернет търговци) или във физически магазини, безконтактно, с дигитализираните си карти Visa в мобилния портфейл ONE Wallet by Postbank или дигиталния портфейл за iOS устройства Apple Pay. Изпълнилите условието участват автоматично в томбола за една от наградите съгласно Официалните правила на кампанията. В Промоцията нямат право да участват картодържатели, които са служители на банката или на дружества, свързани с нея, както и членове на техните семейства (съпрузи, роднини по права линия без ограничения, както и други членове на техните семейства).

** Услугата е достъпна за съществуващи клиенти на Пощенска банка, както и за нови такива, дееспособни физически лица, които притежават валидна българска лична карта, които, към датата на регистрацията си в приложението One Wallet by Postbank, не ползват други продукти и услуги на Банката. Услугата позволява безконтактни плащания с дигитализирани платежни карти, издадени от банката, както и други платежни операции, съгласно Общите условия на Банката за услугата, с които може да се запознаеш тук. Приложението ONE Wallet by Postbank е налично за мобилни устройства с операционни системи Android, iOS и HarmonyOS. За безконтактни плащания с ONE Wallet by Postbank, твоето мобилно устройство трябва да притежава NFC функционалност. При устройства с iOS, плащанията се извършват през функционалността Wallet (Apple Pay) на iPhone. За повече информация за начина за регистриране на карта в Apple Pay виж тук.Ако не си сигурен дали твоето устройство поддържа посочените функционалности, провери техническата документация, предоставена от производителя.

 

Наградите са облагаеми по реда на ЗДДФЛ. Организаторът декларира и внася дължимия данък, по реда и в сроковете, съгласно ЗДДФЛ. Научи повече за предоставянето на наградите и за деклариране на данъка в Официалните правила на кампанията.