До 30 юни 2022 г. можеш да се възползваш от удължените ни промоционални условия и да вземеш нова дебитна или кредитна карта до час, с 50% по-ниска такса издаване!

 

Посети една от специалните ни локации в цялата страна и се възползвай от промоционалните условия:

 

София

 • бул. Ал. Стамболийски 101, Mall of Sofia, ниво 0, MOMENTO ЦентърРаботно време: понеделник - неделя 10:00 - 21:00
 • ул. Алабин 1, MOMENTO Център - Работно време: понеделник - петък 09:00 - 19:00, събота 10:00 - 14:00
 • пл. Петко Славейков 1, MOMENTO Център - Работно време: понеделник - петък 09:00 - 19:00, събота 10:00 - 14:00
 • бул. Цар Освободител 33, MOMENTO Център - Работно време: понеделник - петък 09:00 - 19:00, събота 10:00 - 14:00
 • бул. Цариградско шосе 115, The Mall - Работно време: понеделник - неделя 10:00 - 21:00
 • бул. Черни връх 100, Paradise Mall - Работно време: понеделник - неделя 10:00 - 22:00
 • ул. Туше Делииванов 9 - Работно време: понеделник - петък 08:30 - 17:00
 • ж.к. Люлин 3, Базар Искра 2000 - Работно време:  понеделник - петък 08:30 - 17:00
 • бул. България № 1 - Работно време:  понеделник - петък 08:30 -19:00
 • бул. Дондуков № 4-6 - Работно време: понеделник - петък 08:30 - 17:00

Пловдив

 

 • ул. Антим I № 2 Б - Работно време: понеделник - петък 09:00 - 19:00

Варна

 

 • ул. Мусала № 3 - Работно време: понеделник - петък 09:00 - 19:00

Бургас

 

 • ул. Конт Андрованти № 9 - Работно време: понеделник - петък 09:00 - 19:00

Русе

 

 • ул. Александровска № 1-3 - Работно време: (временно не работи)

Стара Загора

 

 • бул. Цар Симеон Велики № 107 А - Работно време: понеделник - петък 09:00 - 17:00

Благоевград

 

 • бул. Кирил и Методий № 30-32 - Работно време: понеделник - петък 09:00 - 17:00

Плевен

 

 • бул. Данаил Попов № 18 - Работно време

Добрич

 

 • ул. 25-Септември № 42 - Работно време: понеделник - петък 09:00 - 17:00

Пазарджик

 

 • бул. България № 5 - Работно време: понеделник - петък 09:00 - 17:00

 

За кого е предназначена услугата?

За нови клиенти – получаваш дебитна карта до 15 минути, а кредитна карта до 1 час в деня на одобрение на заявлението.

За настоящи картодържатели – можеш да замениш изгубена или открадната карта само с едно посещение в наш офис. 

 

Предимства:

С експресното издаване на дебитни и кредитни карти пестим твоето време и комбинираме високо ниво на сигурност с бърз достъп до всички предимства и удобства, които твоята карта ти предоставя. Експресно разглеждане и производство на нова дебитна карта е до 15 минути, а на нова кредитна карта е до 1 час1

След активиране на новата ти дебитна или кредитна карта, сумата по нея може да бъде използвана веднага. 

Необходима ти е само лична карта 2.

Предлагаме ти още:

Високо ниво на сигурност - възможност да ползваш застрахователна програма за дебитни карти "Карт протект" или застрахователен пакет "Покритие на задълженията Плюс" за кредитни карти.3

Как да се възползваш от услугата?

Посети някой от избраните финансови центрове на банката, в които се предлага услугата за експресно издаване на дебитна или кредитна карта от Пощенска банка.4

 

1Услугата за експресно издаване/преиздаване на кредитна или дебитна карта от Пощенска банка се предлага само в избрани финансови центрове с налични машни за незабавно издаване на карти; не се предлага при заявяване на карта онлайн или през друг алтернативен канал на Банката. За услугата е дължима такса, съгласно тарифа на Банката. 

Предложението за експресно издаване/ преиздаване е валидно, както следва:

- За кредитни карти - в работни дни заявленията следва да бъдат подавани до 15:00 часа в клоновете със стандартно работно време и до 18:30 часа в клонове с удължено работно време. Заявления подадени след посочените часове ще бъдат обработени на следващия работен ден. В почивни и неработни дни заявленията трябва да бъдат подавани до 18:00 часа. Банката се задължава в рамките на 40 минути от въвеждането на искането да го разгледа и да уведоми Клиента, че има изготвено становище по искането, с което го одобрява или отхвърля, или че е необходимо предоставянето на допълнителни документи. В този случай Банката не се ангажира с предоставяне на окончателно становище, респ. издаване на картата в посочения срок. При одобрение, банката дава възможност за сключване на договор за кредитна карта и получаване на пластиката до 20 минути.

- За дебитни карти - в работни дни заявки за активиране на дебитни карти трябва да бъдат подадени до 18:00 часа, за да бъде активирана картата в рамките на същия ден. В почивни и неработни дни заявите се въвеждат до 18:00 часа и картата се активира на следващия работен ден. 

2При разглеждане на искане за нова кредитна карта, Банката може да изиска допълнителни документи и/или поръчител в зависимост от индивидуалната оценка на кредитоспособността на клиента.

3Застрахователните покрития по застрахователен пакет „Покритие на задълженията Плюс” се предлагат чрез “Юробанк България” АД, в качеството на застрахователен агент на “Кардиф Животозастраховане, Клон България” КЧТ и “Кардиф Общо Застраховане, Клон България” КЧТ, при съответните Общи условия на застрахователите, с които можете да се запознаете във всеки финансов център. Застрахователните покрития по застраховката „Карт Протект“ се осигуряват от “Кардиф Общо Застраховане, Клон България” КЧТ, съгласно Общи условия, налични във всеки финансов център на банката. „Юробанк България“ АД осъществява застрахователно посредничество като необвързан застрахователен агент на “Кардиф Общо Застраховане, Клон България” КЧТ, на основание сключен агентски договор. Това е маркетингово съобщение, което има за цел само да представи съответния застрахователен продукт. За да вземете информирано решение, е необходимо преди да сключите договор, да се запознаете внимателно с всички документи, свързани със застраховката.

4Услугата експресно издаване на кредитна или дебитна карта по Програма „Сега“ се предлага само в избрани финансови центрове на банката, с налични машини за незабавно издаване на карти. Поради извънредната епидемиологична обстановка, свързана с COVID 19 и поради независещи от банката причини, услугата временно може да не е достъпна в определени финансови центрове, поради временно затваряне или работа с намален капацитет на персонала, за което банката ще информира своевременно клиентите като публикува актуална информация на сайта си относно финансовите центрове, в които услугата няма да бъде достъпна.