Можеш да нареждаш преводи между твои сметки в банката, да правиш плащания по твои кредитни карти или да заплатиш битовите си задължения и данъци без допълнително подписване. Достатъчно е да влезеш в мобилното си приложение.

Можеш да извършваш и преводи към трети лица в България до определен лимит.*

  • Имаш възможност да извършваш преводи до 3 000 валутни единици дневно.
  • За да можеш да извършиш превод към трето лице е необходимо мобилното устройство да бъде доверено.
  • Можеш да довериш устройството си като влезеш в своето интернет банкиране e-Postbank. В него от меню "Настройки“, секция "Мобилни устройства“ трябва да избереш "Довери“ за устройството, което искаш да използваш за преводи към трети лица. Доверяването на устройството изисква да имаш инсталиран цифров сертификат или квалифициран електронен подпис [hyperlink, който да води към информацията за сертификатите]. След като довериш твоето устройство е необходимо да влезеш отново в мобилната апликация, за да използваш функционалността.
  • За да довериш дадено устройство е необходимо да си влизал през него в m-Postbank поне веднъж. При всеки първоначален вход с потребителско име и парола с дадено устройство, приложението изисква да въведеш име за него, което ще се визуализира в твоето интернет банкиране - меню "Настройки“, секция "Мобилни устройства“.
  •  Лимитът  за преводи в мобилното банкиране m-Postbank е част от твоя общ лимит за интернет банкирането e-Postbank.