По пътя към победата на Олимпийските игри Париж 2024!

Пощенска банка и Visa ти предлагат невероятната възможност да спечелиш незабравимо пътуване до Франция по повод Олимпийските игри в Париж през 2024г.!

Включи се в промоцията „Плащай със своята карта Visa от Пощенска банка и можеш да спечелиш двата пакета за посещение на Олимпийските игри във Франция, Париж през 2024г. или една от сто подаръчни карти за пазаруване в Decathlon, благодарение на Visa!

За Олимпийските игри в Париж:

Олимпийските игри са едно от най-големите спортни събития в света, което събира атлети от целия свят, за да се състезават в различни спортни дисциплини.

През 2024 г. Париж ще бъде домакин на този невероятен спектакъл!

Кой може да участва:

В кампанията участват дебитни и кредитни карти Visа, издадени от Пощенска банка преди 06.02.2024 г., на физически лица над 18 г.

Как да участваш:

Участваш автоматично в томболата за награда, ако си изпълнил следните условия¹:

  • Направил си със своята карта Visa в рамките на периода на провеждане на промоцията поне 10 броя трансакции във вид на покупка на стоки и/или услуги в търговски обекти (онлайн и физически магазини), в това число и чрез мобилния портфейл ONE Wallet by Postbank2 или дигиталния портфейл на iOS устройствата - Apple pay и/или плащане на битови сметки, местни данъци и такси чрез някой от дигиталните канали на Пощенска банка: Интернет банкиране (e-postbank), Универсален платец (u-postbank) или Мобилно банкиране (m-postbank).

Какви са наградите*:

Два броя наградни пакета, осигурени от Visa, като всеки пакет включва:

  • Двоен билет /за печелившия участник и за един негов пълнолетен придружител/ за присъствието в две предварително избрани състезания от категория „B” от Олимпийските игри във Франция, Париж за периода 27 юли 2024 г.- 29 юли 2024 г.
  • Пакет услуги, свързани с посещението на Олимпийските игри за двама, включващ: двупосочни билети в икономична класа (включващи всички приложими летищни такси, такси и мита), трансфери летище-хотел-летище, хотелско настаняване/две нощувки в 3-звезден хотел в Париж /,два билета за панорамна обиколка на Париж, пътна застраховка, карта за метро.

 100 броя подаръчни карти от Decathlon, всяка от които в размер на 100 лв.3

Период на провеждане на Промоцията:

  • от 06.02.2024 г. до 30.04.2024 г., включително.

До 10 работни дни след края на промоцията чрез томбола в Централата на Пощенска банка ще бъдат изтеглени общо 102 броя печеливши и 102 броя резервни участници.

Ако си сред печелившите, след провеждане на томболата ние ще се свържем с теб, за да те информираме.

Един участник може да спечели само една награда.

Официални правила на Промоционалната Кампания виж тук

Не пропускай шанса да бъдеш част от спортната история и да създадеш незабравими спомени в Париж! Участвай сега и можеш да спечелиш своето пътуване с карта Visa от Пощенска банка!

 

1 В Промоцията имат право да участват всички настоящи пълнолетни картодържатели на кредитни и дебитни карти Visa, с изключение на карти Visa Business, издадени от „Юробанк България“ АД (Пощенска банка) преди 06.02.2024 г. и които в рамките на провеждане на промоцията (06.02.2024г. – 30.04.2024г.) са направили със своята Карта или посредством мобилния портфейл ONE Wallet by Postbank или дигиталния портфейл на iOS устройствата - Apple pay, с дигитализираната си в тях Карта, минимум 10 броя (десет) трансакции във вид на покупки (на стоки и/или услуги) в търговски обекти (физически или онлайн магазини) и/или плащане на битови сметки, местни данъци и такси чрез някой от дигиталните канали на Пощенска банка: Интернет банкиране (e-postbank), Универсален платец (u-postbank) или Мобилно банкиране (m-postbank). Изпълнилите условието участват в томбола за една от наградите, съгласно Официалните правила на кампанията.

Условията за инсталиране, активиране и използване на приложението на Банката ONE wallet by Postbank, както и за дигитализиране на карти на Банката в дигиталния портфейл на iOS устройствата - Apple pay, както и минималните технически изисквания за инсталиране на приложението, могат да бъдат намерени на интернет страницата на Банката на адрес www.postbank.bg, както и във финансовите центрове на Банката.

3 Подаръчните карти от Decathlon са със срок на валидност до 02.05.2026 г. Подаръчните карти могат да бъдат използвани както във физическите магазини, така и в онлайн магазина на Decathlon, като не е необходимо цялата сума на подаръчната карта да бъде използвана наведнъж. 

Информация за Промоцията може да бъде получена и чрез разпространените в офисите на Пощенска банката комуникационни материали, на Интернет адрес www.postbank.bg - за периода на Промоцията или на номер 0 700 18 555. Цената на разговора е съгласно тарифата на съответния мобилен оператор.