Пазарувай с кредитната си карта в eBag.bg и може да спечелиш ваучер

Спечели ваучер за пазаруване в eBag.bg

с твоята кредитна карта от Пощенска банка

 

Търсиш специалната съставка, за да приготвиш любимото ястие или пък планираш седмичния си пазар?

В eBag.bg ще намериш всичко необходимо, а само за няколко часа покупките ти може да те очакват на твоя адрес.

Какво може да спечелиш:

Един от 50 ваучера по 50 лв., който да ползваш за следващa покупкa в eBag.bg.1

Как да участваш?

С всяка покупка за мин. 30 лв., направена в периода на кампанията, с твоята кредитна карта от Пощенска банка, издадена преди 6 юни 2022 г, в сайта на eBag.bg или мобилното им приложение, налично за IOS и Android, участваш автоматично в томбола за награда.

Колкото повече покупки направиш в периода на кампанията, толкова е по-голям шансът да получиш награда!

Период на кампанията:

От 6 юни до 6 август 2022 г.

Да плащаш с кредитната си карта от Пощенска банка има много предимства:

А да ползваш карта като метод на плащане в момента на поръчка, ти дава още едно предимство - не се налага да търсиш точна сума при доставка.

Пазаруванeто в eBag.bg ще ти осигури:

  • Удобството да направиш поръчката си където и да се намираш, през сайта или мобилното приложение на твоя телефон.
  • Бързината да получиш своите покупки само за няколко часа, направо на прага на твоя дом.
  • Избор от почти 12 000 продукти за дома ти – от хранителни стоки до домашни потреби.

 

Наградите ще бъдат изтеглени в Централата на Банката чрез томбола до 10 работни дни след края на кампанията. Печелившите ще бъдат уведомени в срок до 10 работни дни, считано от датата на теглене.

Виж официалните правила на кампанията тук.

 

1 В кампанията имат право да участват картодържатели на кредитни карти Visa и Mastercard (с изключение на бизнес карти), издадени от Пощенска банка преди 06.06.2022 г., които в периода от 06.06 до 06.08.2022 г. са направили покупка с картата си за минимум 30 лева (стойност за една трансакция с Картата, представляваща заплащане на поръчка, без включена такса за опаковки и доставка) в платформата на eBag.bg (сайта или мобилното приложение), съобразно Официалните правила на кампанията. Изпълнилите условието участват автоматично в томбола за един от общо 50 бр. ваучери от eBag.bg, всеки на стойност 50 лв.. Виж официалните правила на кампанията тук. Ваучерите за следващата поръчка във eBag.bg са със срок на валидност 1 месец, считано от датата на получаване от Участника; могат да се използват еднократно, съобразно Общите условия на онлайн магазина eBag.bg, за поръчка на хранителни продукти през платформата на eBag.bg и мобилното приложение за IOS и Android и при избрана опция за плащане онлайн. В цената не влиза таксата за опаковки и доставка.

2 Общият брой точки, който ще получиш, зависи от вида от твоята кредитна карта. Пълните условия за събиране и обменяне на точки по Програма за лоялност Моите награди (MyRewards) може да научиш, като се запознаете с Официалните правила на програмата тук.

Продължителността на гратисния период за конкретна покупка е в зависимост от датата на покупката и срока за погасяване на задълженията по последното издадено от банката месечно извлечение по картата. Банката не начислява лихва за направените с картата покупки, ако в рамките на този период се погасят всички задължения по картата. Гратисният период не се прилага за лихвата, начислявана при теглене на пари в брой.