Това лято забавлението е от нас!

Спечели един безплатен месец за една от любимите ни онлайн платформи:

 • HBO Max
 • Storytel
 • Ucha.se
 • Netflix

В периода 23 май – 23 август 2022 г. използвай кредитната си карта от Пощенска банка, издадена преди старта на кампанията, за да регистрираш автоматично заплащане на месечен абонамент за някоя от посочените платформи и ще получиш безплатен месец от нас!

 

Как да участваш?

 • Ако до момента не си плащал онлайн абонаменти с твоята кредитна карта от Пощенска банка, сега имаш още една причина да го направиш.

   

 1. Избери някоя от платформите - HBOMax, Storytel, ucha.se, Netflix, към които желаеш да направиш нов абонамент.
 2. Задай твоята кредитна карта от Пощенска банка, като платежно средство за заплащане на месечните абонаменти такси за избраната платформа. Така всеки месец плащането ще минава автоматично и няма да се налага да помниш конкретни дати.
 3. Плати месечната такса за избраната платформа два последователни месеца в периода на кампанията и третият месец ще бъде подарък от нас!

   

 • Ако вече ползваш кредитната си карта от Пощенска банка, за да плащаш месечен абонамент към някоя от онлайн платформа от нашия списък, сега можеш да се абонираш за друга платформа от списъка и отново ще имаш възможност да си спечелиш един безплатен месец за нея. Следвай стъпките по-горе и плати месечната такса за избраната платформа два последователни месеца в периода на кампанията. Третият месец ще бъде подарък от нас!

 

Какво може да спечелиш?

Един безплатен месец за някоя от най-популярните платформи в България!

Ще получиш сумата на първата платена от теб през периода на Кампанията месечна абонаментна такса към съответната Платформа, под формата на cashback по Картата ти след края на Кампанията.

 

Не забравяй и че всяко плащане с твоя кредитна карта от Пощенска банка ти носи точки по програмата ни за лоялност „Моите награди“, които след това може да обмениш за парични награди. Пълните условия на програмата за лоялност са налични на www.postbank.bg, както и във всеки офис на банката.

 

Виж официалните правила на кампанията тук.

 

* В кампанията имат право да участват картодържатели на кредитни карти Visa и Mastercard (с изключение на бизнес карти), издадени от Пощенска банка преди 23.05.2022 г., които в периода от 23.05.2022 до 23.08.2022 г. са заявили извършването на автоматични периодични плащания и са заплатили поне две последователни месечни такси с посочените карти по абонамент към една от изброените онлайн платформи: HBOMax, Storytel, Netlix, ucha.se, съгласно Официалните правила на Кампанията.

Изпълнилите условието картодържатели ще получат автоматично по тяхната карта сума в размер на първата платена през периода на Кампанията месечна абонаментна такса към съответната Платформа, във вид на cashback, в срок от 10 работни дни след края на Кампанията. Ако клиент направи плащане в повече от една онлайн платформи, ще бъде изплатена сумата на абонаментната такса с по-висока стойност. Разбери всички условия като се запознаеш с официалните правила на кампанията тук.