Мобилно банкиране

Лесно и интуитивно за ползване, m-Postbank ти дава възможност да извършваш ежедневните си банкови операции където и да си, с помощта единствено на твоя смартфон.

Знаем колко забързано и натоварено може да бъде ежедневието и за да го улесним, специално за теб, създадохме мобилното приложение m-Postbank. С него банкираш бързо и лесно по всяко време през твоя смарт телефон, където и да се намираш.
Банката е вече в ръката ти!

Свали m-Postbank

С m-Postbank спестяваш не само пари, чрез по-ниските такси за преводи, но и печелиш най-скъпото в забързаното ни ежедневие – време, за да го посветиш на любимото занимание и близките ти хора.

Модерният дизайн, удобната навигация в менютата и полезните функционалности на нашето мобилно приложение за банкиране ще го превърнат в незаменим твой помощник и необходимо удобство за твоето ежедневие.

Какво можеш да правиш с m-Postbank?

Някои от основните операции, които можеш да извършваш през мобилния си телефон са следните:

 • Информация за всички твои продукти в Пощенска банка
 • Преводи между собствени сметки в банката
 • Преводи към трети лица в Пощенска банка и други банки в България   
 • Плащаш битови сметки към над 200 търговци в различни категории (ВиК дружества, електроенергия, телекоми, интернет и телевизия и др.)  
 • Плащаш местни данъци и такси към 27 общини (Столична община, Айтос, Асеновград, Бобов дол, Ботевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Велинград, Видин, Враца, Дупница, Елин Пелин, Каварна, Казанлък, Кнежа, Перник, Пловдив, Разлог, Разград, Русе, Сандански, Свиленград, Сливен, Созопол, Средец и Търговище).
 • Плащане по кредит или кредитна карта от банката
 • Получаваш push нотификации за комунални задължения без вход в мобилното приложение
 • Улеснен вход в приложението - с ПИН код или биометрични данни
 • Получаваш информация за актуалните валутни курсове на банката, както и валутен калкулатор
 • Намираш най-близките до теб офиси и банкомати на банката, телефони за контакт и работно време

Налична е и Демо версия на m-Postbank с информация за възможностите на приложението и полезни съвети за работа с него.

За да банкираш през мобилното приложение е необходимо да използваш своите потребителско име и парола, които използваш за вход в системата за интернет банкиране e-Postbank.

 • В меню “Продукти" ще откриеш информация за всички свои регистрирани в системата за интернет банкиране сметки, депозити и кредити в Пощенска банка. Проверяваш баланса и движенията по сметките и депозитите си, погасителния план по кредити, както и датата на следващата вноска и други.
 • В меню “Карти" е налична информация за твоите регистрирани в системата за интернет банкиране дебитни и кредитни карти от Пощенска банка. Правиш справки за трансакциите по картите си, погасяваш задължения по кредитната ти карта и други.
 •  В меню “Преводи" е налична информация за наредените, отказани и чакащи преводи по твоите сметки в Пощенска банка. От тук прехвърляш средства между твоите собствени сметки в банката, можеш да нареждаш вътрешнобанков и междубанков превод към трето лице в страната до определен лимит в лева, да направиш плащане по регистрирана в системата за интернет банкиране кредитна карта или кредит от Пощенска банка и други.
 • В меню “Комунални" ще намериш информация за битовите ти сметки, регистрирани за плащане в системата за интернет банкиране, както и история на извършените плащания. Над менюто ще се визуализира число, което ще показва броя на неплатени задължения и ще се промени или изчезне след тяхното заплащане. Чрез това меню създаваш списък с дължимите битови плащания и извършваш плащания на дължимите суми.

Технически изисквания

За да ползваш m-Postbank е необходимо мобилно устройство с операционна система Android 5.1 или iOS 11.
Необходимо е да имаш достъп до интернет чрез Wi-Fi или мобилен интернет. За ползване на m-Postbank с мобилен интернет от твоя мобилен оператор, провери индивидуалния си тарифен план.