Кредитна карта със специални условия

Вземи кредитна карта Mastercard от Пощенска банка със специални условия 

 

За всички твои желания и покупки избери кредитна карта от Пощенска банка!

 

Заяви онлайн лесно и удобно:

 

  • Без такса за разглеждане на заявлението за кредитна карта;
  • Безплатна доставка на картата по куриер до твой адрес в България
 

Вземи до 30.06.2024 г. и ползвай със специални условия1:

 

  • 3 месеца двойни точки по програма за лоялност „Моите награди“2
  • Половин годишна такса за обслужване на картата за първата година, ако я заявиш онлайн и подпишеш документите дистанционно3

 

 

С кредитна карта от Пощенска банка разполагаш със средства по всяко време, за ежедневни покупки или непредвидени разходи.
А с дългия гратисен период
до 50 дни имаш възможност да погасиш сумата, без да дължиш допълнителни лихви!4

 

С новата си кредитна карта Mastercard получаваш още:

 

  • Възможност да спечелиш награди до 1000 лв. годишно с програмата ни за лоялност „Моите награди“. За всяка покупка с картата получаваш точки, които лесно обменяш в парични награди5
  • Достъп до Интернет и мобилно банкиране, където лесно можеш да следиш своите плащания, да правиш погасявания, както и да плащаш месечните си сметки за битови услуги без такса6
  • Възможност за покупки на равни месечни вноски в търговски обекти в цялата страна, които са част от партньорската мрежа на Пощенска банка.7
  • Безплатен мобилен портфейл на банката ONE wallet за удобни безконтактни плащания с твоя смарт телефон, както и за бързи преводи, следене на движението по твоите карти и сметки и много други.8
  • Безплатна застраховка „Помощ при пътуване в чужбина.
 

 

1Предложението е валидно за физически лица, кандидатствали за издаване на нова кредитна карта Mastercard Standard, Mastercard World или Mastercard World Premium от Пощенска банка  в периода от 1 април до 30 юни 2024 г. Предложението важи и при кандидатстване за клиенти, ползващи отстъпки за кредитни карти по предлагани от Банката пакетни програми. Офертата не се прилага за кредитни карти Mastercard, издадени по реда на процедурата за промяна на вида на издадената кредитна карта от Пощенска банка, както и при кандидатстване за нова кредитна карта Mastercard Cash, Mastercard Cash Momento, Mastercard Universe  и Mastercard Business.


2За всяка покупка, направена с картата, в периода от 3 месеца, считано от датата на издаването й, картодържателите ще получат удвояване на точките спрямо стандартно получаваните при покупка, направена със съответния вид кредитна карта Mastercard, съобразно Официалните правила на програмата MyRewards (Моите награди) за лоялни клиенти на банкови карти, издавани от „Юробанк България“ АД. Общият брой точки, които ще получат картодържателите, зависи от вида на кредитната им карта. В програмата не участват трансакции за теглене на пари в брой, погасяване на задължение по кредитни карти, както и всички трансакции, описани в т.6.3. от Официалните правила по програмата. Пълните условия за събиране и обменяне на точки по Програма за лоялност Моите награди (MyRewards) се съдържат в Официалните правила на програмата, публикувани на www.postbank.bg и остават непроменени и валидни и в рамките на 3-месечния период, в който ще се прилага специалното правило за удвояване на точките.

 

3Отстъпката от дължимата годишна такса за обслужване на картата се прилага за лица, които в периода на кампанията са заявили онлайн чрез сайта на Банката и са подписали дистанционно необходимите документи за издаването на кредитната карта, съобразно Общите условия на „Юробанк България“ АД за издаване и използване на персонални кредитни карти, публикувани на www.postbank.bg.Услугата онлайн заявяване и дистанционно подписване на документи е достъпна за регистрирани клиенти на Банката с актуални клиентски данни (съществуващи клиенти), както и за лица, които успешно са преминали процеса по дистанционна регистрация, съгласно Общите условия за регистрация на нов клиент и за сключване на договор за предоставяне на финансови услуги от разстояние (нови клиенти), публикувани на www.postbank.bg. Ако си настоящ клиент на Пощенска банка - заяви и вземи онлайн тук. Ако си нов клиент – стани клиент онлайн и вземи онлайн тук. Подписването се извършва посредством Квалифициран електронен подпис, издаден от „Евротръст Технолоджис“ АД, чрез мобилното приложение „Evrotrust". Необходимо е да имате смартфон с работеща предна камера, достъп до интернет, както и да се идентифицирате като предоставите лична карта. Подписване чрез приложението „Evrotrust" може да бъде направено на всеки смартфон или таблет с предна камера и операционна система Android (версия 5.0 или по-нова) или iOS (версия 10.0 или по-нова). Повече информация относно можете да намерите на сайта на Банката www.postbank.bg, а информация за дистанционното подписване на документи и на уебсайта на Евротръст www.evrotrust.com.

 

4Продължителността на гратисния период за конкретна покупка е в зависимост от датата на покупката и срока за погасяване на задълженията по последното издадено от банката месечно извлечение по картата. Банката не начислява лихва за направените с картата покупки, ако в рамките на този период се погасят всички задължения по картата. Гратисният период не се прилага за лихвата, начислявана при теглене на пари в брой.

 

5Паричните награди по Програмата за лоялност MyRewards (Моите награди) зависят от вида кредитна карта и се предоставят съобразно натрупания брой точки за направените покупки с картата. Наградите се получават по дигитална карта, която банката издава автоматично при регистрация в приложението ONE wallet by Postbank съобразно Общите условия на „Юробанк България“ АД за ползване на мобилен портфейл „One wallet by Postbank“. Пълните условия на програмата можете да научите в сайта, както и във всеки офис на Банката.

 

6Научи повече за услугата тук

 

7Можеш да пазаруваш на вноски на територията на страната при търговци, с които Пощенска банка има сключено споразумение. Списък на търговците можеш да намериш тук. Сборът на вноските следва да е в рамките на разполагаемия кредитен лимит по картата.

 

8Приложението ONE wallet by Postbank е налично за мобилни устройства с операционни системи Android и iOS, както и за мобилни устройства Huaweiи позволява дигитализация на платежни карти, издадени от Пощенска банка. За безконтактни плащания с ONE wallet by Postbank, твоето мобилно устройство трябва да притежава NFC функционалност. При устройства с iOS, плащанията се извършват през функционалността Wallet (Apple Pay) на iPhone. За повече информация за начина за регистриране на карта в Apple Pay виж тук. Ако не си сигурен дали твоето устройство поддържа посочените функционалности, провери техническата документация, предоставена от производителя.