Онлайн винаги е по-бързо и по-лесно

НОВО! Дистанционно подписване за клиенти на Пощенска банка

Заяви и вземи изцяло онлайн желания от теб продукт!*

  • Без да губиш време
  • Без да посещаваш офис
  • От всяко място, на което се намираш
  • Чрез дистанционно подписване на документи, напълно безплатно
  • Възможност за професионална консултация и съдействие от наши експерти за всяка стъпка от процеса

Продукти, които можеш да заявиш само с няколко клика:

  • Потребителски кредит
  • Овърдрафт
  • Кредитна карта
  • Дебитна карта

Възползвай се от новия дистанционен процес, който ще ти спести време и усилия!

1. Заяви онлайн желания продукт тук или от бутона "Заяви онлайн";
2. Наш експерт ще се свърже с теб за допълнително съдействие и уточняване на детайлите относно заявения продукт. Ще те уведомим, в случай че заявлението за кредитен продукт бъде одобрено;
3. Подпиши дистанционно всички документи чрез облачен Квалифициран електронен подпис (КЕП) от Евротръст - нужно е само да свалиш мобилното приложение на Евротръст, да следваш стъпките и да подпишеш документите онлайн**

 

Повече информация можеш да получиш на кратък номер *7224 или 0700 18555.

 

                                                                                                                 

 

* Банката предлага възможност за дистанционно подписване на документи посредством облачен квалифициран електронен подпис (КЕП) за съществуващи клиенти на банката, при подадено искане за един от следните предлагани продукти – потребителски кредит, овърдрафт, кредитна карта, дебитна карта. В следните случаи подписването на съответната договорна документация може да се извърши само в офис на банката: (i) при размер на отпускания  потребителски кредит/овърдрафт над 40000 лева; (ii) при заявени допълнителни услуги и/или продукти от клиента, извън посочените, (iii) при необходимост от съкредитоискател и/или поръчител по кредита; (iv) при констатирано несъответствие в данните за клиента; (v) в други случаи, които попадат извън обхвата на услугата.

** Дистанционното подписване  на документи се извършва посредством квалифициран електронен подпис (КЕП), който се издава чрез мобилното приложение на Евротръст ТехнолоджисНеобходимо е да имаш смартфон или таблет с работеща предна камера, операционна система Android (версия 5.0 или по-нова) или iOS (версия 10.0 или по-нова), достъп до интернет, както и да се идентифицираш като предоставиш лична карта. Подробно описание на стъпките за подписване е публикувано тукПовече информация относно предоставяната услуга можеш да намериш на уебсайта на Евротръст www.evrotrust.com.

Таксата за доставка на дебитна или кредитна карта е дължима съгласно тарифата на банката за физически лица.

За повече информация относно дистанционното издаване на дебитни карти виж тук, а за дистанционното издаване на кредитни карти виж тук.