Потребителски кредит с атрактивни условия

Потребителски кредит с атрактивни условия


Реализирай плановете си, освежи дома си или се наслади на следващата си почивка!

Заяви потребителски кредит до 10 000 лв. с отговор до 2 часа, изцяло онлайн! Удобно, бързо и по всяко време, където и да се намираш!

Вземи с отлични условия само при онлайн кандидатстване до 31.12.2023 г.!1

 

Какви са предимствата за теб:

 • Атрактивни лихвени условия при превод на работна заплата;
 • Фиксирана лихва за първите 6 месеца от срока на кредита5;
 • Кандидатстваш само с лична карта;
 • Бърз отговор до 2 часа;2
 • Индивидуална консултация с наш експерт;
 • С възможност да вземеш изцяло онлайн чрез безплатно дистанционно подписване - за настоящи3 и новиклиенти на банката;
 • Интернет и мобилно банкиране за удобно управление на средствата.

 

Осигури си нужното финансиране:

 • Сума - до 10 000 лв.
 • Срок - до 72 месеца
 • Лихвен процент: 5.85%6 при превод на работна заплата по сметка в банката и използване на пакетна програма за комплексно банково обслужване8
 • Лихвен процент: 7.85%7 без задължителен превод на работна заплата по сметка в банката и без използване на пакетна програма8

 

 

Заедно с кредита имаш възможност да заявиш и кредитна карта Mastercard със специални условия до 31.12.2023 г.!9

 

 • 3 месеца двойни точки по програмата за лоялност „Моите награди“.10
 • Половин годишна такса за обслужване на картата за първата година, ако заявиш онлайн и подпишеш документите дистанционно.11 

Заяви и вземи:

 • Без такса за разглеждане на заявлението за кредитна карта;
 • С безплатна доставка на картата по куриер до твой адрес в България;
 • Възможност за награди до 1000 лв. годишно с програмата „Моите награди“.12

 

Каквито и разходи да ти предстоят, разчитай на нас, когато планираш бюджета си!


1Предложението е валидно при подаване в периода от 03.01.2023 г. до 31.12.2023 г. на искане за нов потребителски кредит в лева, чрез попълване на онлайн форма за кандидатстване за потребителски кредит, налична на интернет сайта на банката www.postbank.bg (чрез бутона "Заяви" или през останалите активни форми за заявяване на потребителски кредит, налични на сайта).

2В рамките на два работни часа, считано от датата и часа на въвеждане на искането за кредит, Банката разглежда и уведомява кредитоискателя, че има изготвено становище, с което го одобрява или отхвърля, или че е необходимо предоставянето на допълнителни документи. В този случай Банката не се ангажира с предоставяне на окончателно становище в посочения срок. Уведомяване за изготвено становище се извършва с изпращане на текстово съобщение (СМС) или друго електронно съобщение на посочения от кредитоискателя мобилен телефон или при явяване във финансовия център на банката. Работните часове се определят като часове в рамките на официално обявеното работно време между 08:30 - 17:00 часа.

3Банката предлага възможност за дистанционно подписване на документи посредством облачен квалифициран електронен подпис (КЕП), за своите съществуващи клиенти, при подадено и одобрено искане за нов потребителски кредит в размер до 40 000 лева. В следните случаи подписването на договора за кредит може да се извърши само в офис на банката: (i) при заявени допълнителни услуги и/или продукти от клиента, (ii) при необходимост от съкредитоискател и/или поръчител по кредита; (iii) при констатирано несъответствие в данните за клиента; (iv) в други случаи, които попадат извън обхвата на услугата. Пълната информация за услугата за сключване на договора онлайн, виж на www.postbank.bg.

4Банката предлага възможност за дистанционна идентификация и подписване от разстояние на документи, посредством облачен квалифициран електронен подпис (КЕП) за нови клиенти на банката - дееспособни физически лица, които до момента на дистанционната им регистрация като клиенти не ползват продукти и услуги на банката. Услугата за дистанционно подписване на документи за нови клиенти се предлага за следните продукти и услуги, предлагани от или чрез банката – потребителски кредити до 10 000 лв. и срок до 72 месеца, кредитни карти, застраховка “Защита на плащанията“ по потребителски кредити, респективно по кредитни карти, дигитална програма, включваща разплащателна сметка в лева или евро, дебитна карта Mastercard, интернет банкиране e-Postbank и мобилно банкиране m-Postbank, както и застраховка “Карт протект“ към дебитна карта. Научи повече тук.

5За първите 6 /шест/ месеца от срока на кредита се прилага фиксиран лихвен процент. След шестия месец от срока на кредита, годишният лихвен процент е променлив и се формира от сбора на референтен лихвен процент плюс надбавка, която се договаря индивидуално. За референтен лихвен процент се ползва референтният лихвен процент ПРАЙМ на "Юробанк България" АД за необезпечени кредити. Повече информация за Методологията за определяне на референтен лихвен процент ПРАЙМ за необезпечени кредити виж тук. Лихвената надбавка се определя след извършване на индивидуална оценка на кредитоспособността на клиента. Условията са приложими, в случай че отговаряш на изискванията на банката. В отделни случаи, определени от банката условия за финансиране за конкретен кредит, в това число и определения лихвен процент, може да се различава от стойностите, посочени по-горе. За да получиш твоята индивидуална оферта, посети удобен за теб офис на банката. Кредитор е "Юробанк България" АД.

6При кредит с размер 6 000 лв., срок 72 месеца, с 5.85% фиксирана годишна лихва за първите 6 месеца и 5.85% променлива годишна лихва за останалия период, при превод на работна заплата по разплащателна сметка по програма за комплексно банково обслужване „Моето семейство“, с такса за откриване на разплащателна сметка по програмата 3 лв. и месечна такса 7.85 лв., ползване на застрахователна програма "Защита на плащанията" по потребителски кредит, такса за обработка на документи при кандидатстване 200 лв., ГПР е 9.93% месечната вноска е 107.57 лв., обща дължима сума 8 513.00 лв. 

7При кредит с размер 6 000 лв., срок 72 месеца, с 7.85% фиксирана годишна лихва за първите 6 месеца и 7.85% променлива годишна лихва за останалия период, с такса за откриване на разплащателна сметка 3 лв. с месечна такса 3.50 лв., ползване на застрахователна програма "Защита на плащанията" по потребителски кредит, такса за обработка на документи при кандидатстване 200 лв., ГПР е 10.56%, месечната вноска е 113.81 лв., обща дължима сума 8 646.57 лв.           

8Превод на работна залата по разплащателна сметка с дебитна карта, разкрита в банката по пакетна програма за комплексно обслужване: "Моето Банкиране“, "Priority by Postbank""Моето семейство“, "Моето предимство“ , "Моят престиж“ или "Супер сметка".

9Предложението е валидно за физически лица, кандидатствали за издаване на нова кредитна карта Mastercard Standard, Mastercard World или Mastercard World Premium от Пощенска банка в периода от 1 октомври до 31 декември 2023 г. Предложението важи и при кандидатстване за клиенти, ползващи отстъпки за кредитни карти по предлагани от Банката пакетни програми. Офертата не се прилага за кредитни карти Mastercard, издадени по реда на процедурата за промяна на вида на издадената кредитна карта от Пощенска банка, както и при кандидатстване за нова кредитна карта Mastercard Cash, Mastercard Cash Momento, Mastercard Universe и Mastercard Business.

10За всяка покупка, направена с картата, в периода от 3 месеца, считано от датата на издаването й, картодържателите ще получат удвояване на точките спрямо стандартно получаваните при покупка, направена със съответния вид кредитна карта Mastercard, съобразно Официалните правила на програмата MyRewards (Моите награди) за лоялни клиенти на банкови карти, издавани от „Юробанк България“ АД. Общият брой точки, които ще получат картодържателите, зависи от вида на кредитната им карта. В програмата не участват трансакции за теглене на пари в брой, погасяване на задължение по кредитни карти, както и всички трансакции, описани в т.6.3. от Официалните правила по програмата. Пълните условия за събиране и обменяне на точки по Програма за лоялност Моите награди (MyRewards) се съдържат в Официалните правила на програмата, публикувани на www.postbank.bg и остават непроменени и валидни и в рамките на 3-месечния период, в който ще се прилага специалното правило за удвояване на точките. 

11Отстъпката от дължимата годишна такса за обслужване на картата се прилага за лица, които в периода на кампанията са заявили онлайн чрез сайта на Банката и са подписали дистанционно необходимите документи за издаването на кредитната карта, съобразно Общите условия на „Юробанк България“ АД за издаване и използване на персонални кредитни карти, публикувани на www.postbank.bg.Услугата онлайн заявяване и дистанционно подписване на документи е достъпна за регистрирани клиенти на Банката с актуални клиентски данни (съществуващи клиенти), както и за лица, които успешно са преминали процеса по дистанционна регистрация, съгласно Общите условия за регистрация на нов клиент и за сключване на договор за предоставяне на финансови услуги от разстояние (нови клиенти), публикувани на www.postbank.bg. Ако си настоящ клиент на Пощенска банка - заяви и вземи онлайн тук. Ако си нов клиент – стани клиент и вземи онлайн тук. Подписването се извършва посредством Квалифициран електронен подпис, издаден от „Евротръст Технолоджис“ АД, чрез мобилното приложение „Evrotrust". Необходимо е да имате смартфон с работеща предна камера, достъп до интернет, както и да се идентифицирате като предоставите лична карта. Подписване чрез приложението „Evrotrust" може да бъде направено на всеки смартфон или таблет с предна камера и операционна система Android (версия 5.0 или по-нова) или iOS (версия 10.0 или по-нова). Повече информация относно можете да намерите на сайта на Банката www.postbank.bg , а информация за дистанционното подписване на документи и на уебсайта на Евротръст www.evrotrust.com.

 

12Паричните награди по Програмата за лоялност MyRewards (Моите награди) зависят от вида кредитна карта и се предоставят съобразно натрупания брой точки за направените покупки с картата. Наградите се получават по дигитална карта, която банката издава автоматично при регистрация в приложението ONE wallet by Postbank съобразно Общите условия на „Юробанк България“ АД за ползване на мобилен портфейл „One wallet by Postbank“. Пълните условия на програмата можете да научите в сайта, както и във всеки офис на Банката.