Дебитна карта за юридически лица

Дебитна карта Mastercard Business за юридически лица

Международната дебитна карта Mastercard Business Ви дава възможност да се възползвате от много удобства и предимства:

 • Безплатен достъп и престой в бизнес салони Плиска и Преслав на Терминал 2 на летище София, и Jet Lounge и Sky Lounge на летище Виена. В бизнес салони Плиска и Преслав разполагате с обособена конферентна зона, имате постоянен достъп до информация за полетите, а салон Преслав разполага и с обособена зала за пушачи. Бизнес салони Jet Lounge и Sky Lounge на летище Виена Ви предлагат безплатен достъп до Wi-Fi, обособена бизнес зона с връзки за PC, както и отделен салон за пушачи. Научете повече тук.
 • Fast Track за приоритетно преминаване през първа проверка на лични документи и специална приоритетна лента за проверка на багаж на Летище София, Терминал 2. Всеки картодържател на Mastercard Business има право на още един придружител, безплатно. Деца до 6-годишна възраст също използват услугата безплатно. Научете повече тук.
 • Консиерж асистент за малкия бизнес - Вашата карта Mastercard Business Ви дава възможност да се възползвате от цял екип на разположение за всекидневни услуги в подкрепа на бизнес ежедневието Ви. Научете повече тук.
 • Безконтактна функционалност – можете да извършвате безконтактни плащания, независимо в коя точка на света се намирате, на всяко ПОС устройство/ АТМ/ четец, обозначени със символа за безконтактно плащане. Единственото, което трябва да направите, за да извършите плащането е да доближите картата до устройството. На територията на страната безконтактно можете да заплатите суми до 100 лв., като  за всяка 6-та трансакция плащането може да се осъществи след въвеждане на ПИН или прочитане на чип и въвеждане на ПИН.
 • Възможност за обвързване на една карта към няколко сметки на предприятието в банката.
 • Възможност за създаване на неопределен брой допълнителни карти към една сметка.
 • Удобство при задаване на индивидуални дневни лимити на всяка от картите.
 • Предимство и удобство да управлявате Вашите карти и да плащате безконтактно с Вашия телефон чрез ползване на приложението „ONE wallet by Postbank“.
 • Удобство и непрекъснат контрол върху разходите на предприятието.
 • Възможност за плащане на битови сметки от картовата сметка чрез интернет банкиране, ePay или банкомат.
 • Абонамент за SMS известяване, което дава възможност за получаване на информация за извършени трансакции на посочен от Вас мобилен телефон.
 • 24-часов достъп до център за обслужване на клиенти при инцидент или необходимост от проверка на салдо по карта на телефон 0700 18 555 / кратък номер *7224.

Запознайте се с правилата за сигурност при онлайн разплащания с карти тук.
     

НОВО! Кандидатствайте онлайн за дебитни карти Mastercard Business още по-бързо, лесно и удобно.

 

Сигурност:

Максимална защита при онлайн плащания с „m-Token Postbank“

Възможност за задаване на индивидуални дневни лимити за теглене и плащане

Възможност за получаване на уведомления за всяка извършена трансакция при регистрация за ползване на услугата SMS Известяване

Блокиране на изгубена или открадната карта с обаждане на 0700 18 555 (Денонощен Център за обслужване на клиенти)

Параметри:

Валута - BGN, EUR и USD

Валидност - 3 години (след изтичане на срока на валидност картата се подновява автоматично)

Стандартен лимит за плащане за 24 ч. (5 000 BGN общо ПОС + АТМ):

              ПОС дневен лимит - 3 500 BGN

              АТМ дневен лимит - 5 000 BGN

     

Обменни курсове при картови трансакции.