Стажантска програма Postbank Superstarter

 

Пощенска банка е топ работодател, който подкрепя и насърчава талантите, идеите, визията и стремежите на своите над 3000 служители.

Ще те вдъхновим, ще инвестираме в таланта ти, ще ти дадем сигурност и ще ти се доверим, за да вървим заедно #ПоПътяНаУспеха.

Стажантската програма на Пощенска банка е насочена към амбициозни и талантливи млади хора с мотивация да докажат своите качества и да започнат професионалната си кариера в модерна финансова институция, иновативен лидер с 30-годишна история на пазара.

Тук всеки ще намери нови възможности за своите амбиции, талант и желание да постигне повече.

 

Нашата стажантска програма осигурява:

  • Възможност за гъвкаво работно време и продължителност на стажа
  • Атрактивно възнаграждение
  • Индивидуален ментор, с когото всеки стажант следва своя индивидуален план за развитие
  • Работа по реални проекти на Банката
  • Възможност за кариерно консултиране и постоянна заетост

Индивидуалният план за развитие е сред предимствата на програмата, както и това, че всеки стажант има ментор, експерт от банката, който го въвежда в спецификите на конкретните позиции и го подкрепя активно в целия процес на придобиване на опит.

Успешно приключилите стажантската програма получават сертификат за преминат стаж, кариерно консултиране за професионално развитие и могат да бъдат поканени да продължат професионалната си реализация в банката.

Чрез нашата стажантска програма всяка година се стремим да осигуряваме на студентите отлична възможност за обучение в реална среда. При нас те могат да натрупат ценен практически опит, който да им осигури силен и смислен кариерен старт. Вярваме, че целеустремените, мотивирани и динамични хора, отворени към технологичните нововъведения, ще намерят точното място за развитие на своя потенциал и ще получат шанс за израстване в нашата компания, за да станат утрешните успешни вдъхновяващи лидери.

 

За нас ти си много повече от CV!

Кандидатствай за стажант при *работодател на годината. Виж как на линка тук и не забравяй да последваш инстаграм профила ни https://www.instagram.com/postbanksuperstarter/

 

 

*Пощенска банка е обявена за “Най-добър работодател на годината“ за 2020 г. в категорията „Employer of the Year” на наградите Employer Branding Award 2021 г. на B2B Media Group.“