Новият ти дом е по-близо до теб с жилищно кредитиране от ново измерение

Пощенска банка с жилищно кредитиране от ново измерение!

Създадохме първия ни Онлайн Център за Жилищно Кредитиране за Вас, съчетавайки опита ни в банкирането и най-съвременните технологии!

Стартирайте финансирането на дома Ви само с няколко клика, като:

  • Кандидатствате за кредит бързо, лесно и удобно от офиса, дома или по време на оглед на имот, изцяло в дигитална среда;
  • Консултирате се безплатно с наш експерт и обменяте документи онлайн, без да се налага да посещавате банков офис;
  • Получавате становище за финансиране изцяло онлайн.
  • 50% отстъпка от такса за анализ и документално оформяне на обезпечението при онлайн кандидатстване.*

В няколко лесни стъпки:

          Запазете безплатна видео консултация с наш експерт в удобно време, ползвайки специалния календар по-долу.

  

 

Преференциалното условие важи при онлайн кандидатстване за нов жилищен кредит от Пощенска банка, чрез попълване на онлайн форма за кандидатстване за жилищен кредит, налична на сайта на Банката (чрез бутона "Заяви" от кредитния ни калкулатор или през останалите активни форми за заявяване на жилищен кредит, налични на сайта) или при онлайн кандидатстване чрез Онлайн центъра за жилищно кредитиране на Пощенска банка. Кредитополучателят ползва следната отстъпка: 50% отстъпка от такса за анализ и документално оформяне на обезпечението (при стандартни условия, съгласно Тарифата на Банката за физически лица, таксата за анализ и документално оформяне на обезпечението - в зависимост от исканата сума е в размер: до 50 000 лева - 200 лева; от 50 001 до 100 000 лева - 250 лева; от 100 001 до 200 000 лева - 450 лева; над 200 001 лева - 700 лева). Отпускането на кредит подлежи на одобрение от банката. Кредитор е „Юробанк България“ АД, ЕИК 000694749 (Пощенска банка).

Пример: При нов жилищен кредит с размер 210 000 лева, срок 360 месеца (360 бр. месечни вноски) и 2.90% променлив годишен лихвен процент, при превод на работна заплата по разплащателна сметка, по програма за комплексно банково обслужване "Моето семейство" с превод на работна заплата, с такса за разкриване на разплащателна сметка по програмата 3 лв. и месечна такса 7.85 лв., 350 лв. такса за анализ и документално оформяне на обезпечението- в зависимост от исканата сума, 195 лв. такса за оценка на обезпечение, с държавна такса за вписване на ипотека  в размер на 0.1% от сумата на кредита. ГПР е 3.04%, месечната вноска е 877.15лв., обща дължима сума 318 618.35 лв. Необходима е застраховка на ипотекираното имущество, сключване на договор за застрахователен пакет Живот. Разходите за застраховките не са включени в ГПР.


 

 

Документи