MASTERCARD UNIVERSE - ВСЕЛЕНА ОТ НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Създадена, за да надхвърли границите на възможното!

Първата в България метална кредитна карта Mastercard UNIVERSE - съчетаваща уникална визия и невероятни привилегии! 

С най-високия клас кредитна карта в България имате възможност да станете част от кръга на най-специалните ни клиенти и да се възползвате от възможности и отстъпки, предоставени само на Вас. 

Част от предимствата, които получавате с Mastercard UNIVERSE:

∞ Специализирано Premium обслужване

в новооткритите premium центрове на банката, в които ще получите обслужване от premium банкер, както и достъп до специално създадена за Вас телефонна линия.

∞ Персонален асистент с услугата Concierge

чрез него може да си осигурите резервации за хотели, ресторанти, билети за събития и пътувания и всичко, от което се нуждаете. Услугата е на Ваше разположение с едно обаждане на телефон  0800 18 333 / 02 495 17 29 *. Имейл за картодържатели на Mastercard Universe: Postbank@concierge-mc.com . Повече информация ще намерите тук

∞ Най-високият лимит на застраховка "Помощ при пътуване" от Пощенска банка. 

до 200 000 евро, подробна информация за всички включени покрития ще намерите в застрахователния сертификат към Вашата кредитна карта или тук

∞ Специални отстъпки за луксозни хотели, заведения и други селектирани обекти и услуги на наши партньори**:

 • Хотел "Hilton", ресторант  "Сезони" - 10% отстъпка
 • Хотел "Hilton", бар "Артист" - 10% отстъпка
 • Хотел "Grand hotel Millenium", рецепция - 10% отстъпка
  • Ресторант "Mediterra" 10% отстъпка
  • "Ozone Skybar and Lounge" - 10% отстъпка
  • "Urban Garden Cafe" - 10% отстъпка
  • "Millennium Spa & Wellness" - 10% отстъпка
 • Хотел "ARTE Spa&Park" Велинград - 10% отстъпка
 • Гранд Хотел и СПА "Приморец" - 5% отстъпка 
 • Ресторант "Космос" - 10% отстъпка
 • Ресторант "Кактус" - 10% отстъпка
 • Магазини за бижута "Altinbas" - 20% отстъпка
 • Магазин за булчински и официални рокли "Bridal Fashion" - 20% отстъпка
 • Магазин за фотографска и видео техника "PhotoPavilion"- 5% отстъпка (важи само за физическия магазин)
 • Винарна "Queen's Wine House" - 10% отстъпка 

∞ Високоскоростен безплатен интернет предоставен от Boingo Wi - Fi

достъп до повече от 1 милион точки - летища,  хотели, както и на много публични места в целия свят. Повече информация ще намерите тук.

∞ Priceless events

Изберете първи местата си за определени събития от програмата на Eventim и купете билетите си преди официалната им продажба или се възползвайте от настаняване на специални места в сектори, запазени само за премиум картодържатели на Mastercard®. Повече информация ще намерите тук 

∞ 10 безплатни посещения годишно в летищни салони по програма LoungeKey™*** 

за картодържателите на Mastercard UNIVERSE. Програмата осигурява достъп до удобствата на над 1 100 специализирани салони в летища в целия свят. Повече информация ще намерите тук

∞ Приоритетно преминаване с програма Fast Track на Летище София, Терминал 2

при първоначална проверка на лични документи, както и специална лента за проверка на багаж.  Услугите са безплатни за картодържателите на Mastercard UNIVERSE и един придружител. Повече информация ще намерите тук

∞ Неограничен безплатен достъп

до бизнес салони "Плиска" и "Преслав" на летище София, Терминал 2, както и до салони JET Lounge и SKY Lounge на летище Виена за картодържатели на Mastercard UNIVERSE и един придружител. 

∞ Безплатно ползване на услугите на ClaimCompass

В случай на закъснение на полет или друг казус свързан с него, можете да предявите иск към авиокомпанията за обезщетение. Повече информация за услугите, които предлага ClaimCompass и как да се възползвате от тях ще намерите тук

∞ Най-щедрата програма за лоялност "Моите награди" (MyRewards)

с която получавате до 1 000 лв. годишно, като специален комплимент Ви предоставяме допълнителни 10% остъпка (до 100 лв.), в случай че използвате картата си на Вашия рожден ден. Повече информация ще намерите тук.

∞ Най-дългият гратисен период в Пощенска банка

до 60 дни при покупки и теглене на пари в брой с кредитна карта Mastercard UNIVERSE.

   

  Mastercard UNIVERSE е символ на Вашия изключителен стил и нашето желание да Ви гарантираме нови и неподозирани възможности! Не се колебайте да ни потърсите, в случай че се нуждаете от допълнителна информация или съдействие. Телефонната ни линия, създадена специално за Вас, е 0800 18 333.

   

   

  *Услугата е на Ваше разположение навсякъде по света! (на български и английски език; от понеделник до петък от 09:00-20:00 ч. и в събота от 09:00-17:30 ч.)

  **Отстъпките са валидни за покупки, направени на ПОС терминал на банката в посочените търговски обекти, до 30.10.2022 г. Посочените отстъпки се прилагат върху актуалните етикетни цени на стоките или услугите, предоставяни от търговеца и не се комбинират с други отстъпки. Отстъпката не се прилага при покупки на равни месечни вноски. Отстъпката се получава от картодържателя под формата на кредитна трансакция (cash back) по кредитната карта и се начислява и отразява в месечното извлечение, в което е отразена и покупката, направена при описаните промоционални условия. 

  ***Като притежател на Mastercard UNIVERSE от Пощенска Банка, получавате общо 10 безплатни посещения във  ВИП салони годишно, за Вас и Ваш придружител (например: десет посещения от един човек или пет посещения от двама  души). Сумата за посещението се блокира за до 3 дни, след което се освобождава, ако са налични безплатни посещения със съответната карта. След десетото безплатно посещение на година, цената е 28 евро на човек.