MASTERCARD UNIVERSE - ВСЕЛЕНА ОТ НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Създадена, за да надхвърли границите на възможното!

Първата в България метална кредитна карта Mastercard UNIVERSE - съчетаваща уникална визия и невероятни привилегии! 

С най-високия клас кредитна карта в България имате възможност да станете част от кръга на най-специалните ни клиенти и да се възползвате от възможности и отстъпки, предоставени само на Вас. 

Част от предимствата, които получавате с Mastercard UNIVERSE:

Специализирано Premium обслужване

В Premium центровете на банката, в които ще получите обслужване от Premium банкер, както и достъп до специално създадена за Вас телефонна линия.

∞ Персонален асистент с услугата Concierge.

Чрез него може да си осигурите резервации за хотели, ресторанти, билети за събития и пътувания и всичко, от което се нуждаете. Услугата е на Ваше разположение с едно обаждане на телефон  0800 18 333 / 02 495 17 29 *. Имейл за картодържатели на Mastercard Universe: Postbank@concierge-mc.com . Повече информация ще намерите тук

∞ Най-високият лимит на застраховка "Помощ при пътуване" от Пощенска банка. 

До 200 000 евро, подробна информация за всички включени покрития ще намерите в застрахователния сертификат към Вашата кредитна карта или тук

∞ Специални отстъпки за луксозни хотели, заведения и други селектирани обекти и услуги на наши партньори**:

 • Хотел "Hilton", ресторант  "Сезони" - 10% отстъпка
 • Хотел "Hilton", бар "Артист" - 10% отстъпка
 • Хотел "Grand hotel Millenium", рецепция - 10% отстъпка
  • Ресторант "Spectrum" - 10% отстъпка
  • Ресторант "Mediterra" 10% отстъпка
  • "Ozone Skybar and Lounge" - 10% отстъпка
  • "Urban Garden Cafe" - 10% отстъпка
  • "Millennium Spa & Wellness" - 10% отстъпка
  •  "The Sprehe Lounge"- 10% отстъпка
  • "Lobby Lounge"- 10% отстъпка
  • "My Restaurant"- 10% отстъпка
  • "Vienna Cafe & Restaurant"- 10% отстъпка
 • Хотел "ARTE Spa&Park" Велинград - 10% отстъпка
 • Гранд Хотел и СПА "Приморец" - 5% отстъпка
 • Магазини за бижута "Altinbas" - 20% отстъпка
 • Винарна "Queen's Wine House" - 10% отстъпка 
 • Ресторант "La Mer" - 10 % отстъпка

∞ Високоскоростен безплатен интернет предоставен от Boingo Wi - Fi

Достъп до повече от 1 милион точки - летища,  хотели, както и на много публични места в целия свят. Повече информация ще намерите тук.

∞ Премиум програмата на Mastercard

Получавате редица предимства и специални предложения като част от Премиум програмата на Mastercard. Повече информация ще намерите тук 

∞ 10 безплатни посещения годишно в летищни салони по програма LoungeKey™*** 

За картодържателите на Mastercard UNIVERSE. Програмата осигурява достъп до удобствата на над 1 200 специализирани салони в летища в целия свят. Повече информация ще намерите тук

Моля, при влизане в салона, изрично информирайте служителя, че искате да се възползвате от програма LoungeKey и представете Вашата физическа карта (пластиката).

∞ Airport Security Fast Track 

избягвате опашките на повече от 70 летища по целия свят и имате повече свободно време в зоните за отдих и пазаруване. Цената на Airport Security Fast Track на всяко летище е различна, като варира между 3.15 евро и 17 евро. Пълният списък на летищата, както и повече информация за услугата може да намерите тук

∞ Неограничен безплатен достъп 

за картодържателя и до двама придружители до бизнес салон "Aspire" на летище София, терминал 2, както и до:

- SKY Lounge на летище Виена, терминал 3

-  Primeclass Business Lounge на летище Скопие

-  IGA Lounge на летище Истанбул

-  Kepler Club на летище Истанбул Сабиха Гьокчен

-  Business Club на летище Белград, терминал 2

∞ Безплатно ползване на услугите на ClaimCompass

В случай на закъснение на полет или друг казус свързан с него, можете да предявите иск към авиокомпанията за обезщетение. Повече информация за услугите, които предлага ClaimCompass и как да се възползвате от тях ще намерите тук

∞ Най-щедрата програма за лоялност "Моите награди" (MyRewards)

С която получавате до 1 000 лв. годишно, като специален комплимент Ви предоставяме допълнителни 10% отстъпка (до 100 лв.), в случай че използвате картата си на Вашия рожден ден. Повече информация ще намерите тук.

∞ Мобилен портфейл ONE wallet by Postbank с много възможности

Възможност да ползвате безплатно мобилния портфейл на Пощенска банка ONE wallet - с него управлявате своите карти, правите безконтактни плащания и бързи преводи и получавате безплатна дигитална карта. Вижте повече тук.

∞ Най-дългият гратисен период в Пощенска банка

До 60 дни при покупки и теглене на пари в брой с кредитна карта Mastercard UNIVERSE.

   

  Mastercard UNIVERSE е символ на Вашия изключителен стил и нашето желание да Ви гарантираме нови и неподозирани възможности! Не се колебайте да ни потърсите, в случай че се нуждаете от допълнителна информация или съдействие. Телефонната ни линия, създадена специално за Вас, е 0800 18 333.

   

   

   

  *Услугата е на Ваше разположение навсякъде по света! (на български и английски език; от понеделник до петък от 09:00-20:00 ч. и в събота от 09:00-17:30 ч.)

  **Отстъпките са валидни за покупки, направени на ПОС терминал на банката в посочените търговски обекти, до 31.12.2024 г. Посочените отстъпки се прилагат върху актуалните етикетни цени на стоките или услугите, предоставяни от търговеца и не се комбинират с други отстъпки. Отстъпката не се прилага при покупки на равни месечни вноски. Отстъпката се получава от картодържателя под формата на кредитна трансакция (cash back) по кредитната карта и се начислява и отразява в месечното извлечение, в което е отразена и покупката, направена при описаните промоционални условия. 

  ***Като притежател на Mastercard UNIVERSE от Пощенска Банка, получавате общо 10 безплатни посещения във  ВИП салони годишно, за Вас и Ваш придружител (например: десет посещения от един човек или пет посещения от двама  души). Сумата за посещението се блокира за до 3 дни, след което се освобождава, ако са налични безплатни посещения със съответната карта. След десетото безплатно посещение на година, цената е 30 евро на човек.