#ProjectYOUth младежка програма от Пощенска банка

 

Оправяш ли се с финансите, ще се оправиш навсякъде, затова и Пощенска банка създаде за теб Младежката програма - #ProjectYOUth

 

#ProjectYOUth е точно за теб защото:

 
  • НОВО: Внасяй 3 месеца без такса по твоята сметка в лева. Без ограничение за размера на внесените суми.1

  • Избираш сам дизайна на твоята дебитна карта от предложените от Банката атрактивни визии
  • Имаш дебитна карта на твое име 
  • С индивидуално определените за теб дневни лимити за теглене и плащане с картата можеш да ползваш подходяща за теб сума съобразена с възрастта ти
  • Влизаш в тренда Cashless - плащаш модерно и бързо
  • Твоят финансов свят е в ръцете ти – вече можеш да провериш кога и колко си плащал с твоята дебитна карта

 

Време е за #ТвоитеМоменти!

Ела заедно с твоя родител, настойник или попечител, ако си под 18 години в Моменто Центровете ни или във Финансов Център, за да откриеш твоя #ProjectYOUth.Открий локацията си тук.

 

Всичко за Младежката програма #ProjectYOUth можеш да откриеш тук или се свържи с нас за повече информация на телефони *7224 (Кратък номер), 0700 18 555 (Център за обслужване на клиенти), +35928166000 (Център за обслужване на клиенти в чужбина).

 

1Промоционалните условия са валидни от 01.04.2024г. до 01.07.2024г. за извършени вноски на банкноти в лева по лични сметки на физически лица, в лева - в офис, на ATM или терминални устройства за самообслужване на Пощенска банка. При внасяне на суми над 100 000 лв. на каса, банката изисква подаване на писмена заявка 3 работни дни предварително. При липса на заявка се прилага стандартната такса съгласно Тарифата за таксите и комисионите, които „Юробанк България“ АД прилага по извършвани услуги на клиенти - физически лица. В обхвата на промоционалните условия не влизат вноски от трети физически лица и внасяне на монети. При внасяне на АТМ или терминално устройство на самообслужване, условията се прилагат до размера на максималните дневни лимити за съответния канал.