Новини

Експертите на Банкиране Малък Бизнес ще представят възможности за финансиране на агросектора по време на форум "Фермата: Агроиновации и тенденции“

На 7 декември 2023 г., екипът на Банкиране Малък бизнес на Пощенска банка, като официален партньор на форума ще има удоволствието да Ви представи атрактивни предложения за кредитиране, лизинг и банково обслужване по време на земеделския форум "Фермата: Агроиновации и тенденции“. Събитието ще се състои в хотел „Верея“, гр. Стара Загора.

Земеделието е ключов сектор за намирането на решения на два основни проблема – климатичните промени и увеличеното търсене на храни. Чрез иновации в цялата верига на производство на храни секторът отключва сериозен потенциал за коренни промени в технологичните процеси на фермите, подобряване на ефективността на доставките, въвеждане на екологосъобразни мерки и практики, намаляване на хранителните отпадъци и употребата на торове и химикали, постигане на нулеви вредни емисии, подобряване на достъпа до кредити и др.

В зоната на щанда на Пощенска банка на разположение на всички гости ще бъдат експертите от екипа на Банкиране Малък бизнес, за да предложат иновативни решения за бизнес банкиране, кредитиране и професионални съвети.

ЗАЕДНО НА ПЪТ КЪМ УСПЕХА!

Научи повече за възможностите за бизнес кредитиране тук:  https://www.postbank.bg/Malak-biznes

Заяви своя бизнес кредит тук: https://www.postbank.bg/BusinessCredit