Новини

Екипът на Банкиране Малък бизнес отново е част от водещото промишлено изложение MachTech & InnoTech Expo

От 3 до 6 октомври, в Интер Експо Център - София, екипът на Банкиране Малък бизнес на Пощенска банка ще има удоволствието да Ви представи атрактивни предложения за малкия бизнес на едно от най-очакваните професионални бизнес събития – изложение MachTech & InnoTech. В рамките на четири дни форумът ще създаде професионална среда, в която над 150 изложители - български и чуждестранни компании ще представят редица иновации.

Международният формат ще постави за 14-и път акцента си върху индустриалните машини, технологии, иновации и автоматизацията и ще превърне София в пресечна точка за този важен икономически отрасъл.

В залите на Интер Експо Център и на площ над 10 000 кв.м., фирми от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия ще представят стотици брандове.

Пощенска банка ще вземе участие в това значимо събитие с пакетни продукти и услуги за Банкиране Малък Бизнес – пакетни продукти, кредити, карти, управление на средства, депозити, финансови пазари и инвестиции.

Гостите и участниците на MachTech & InnoTech Expo, които желаят да развият и модернизират производствените мощности на фирмите си, могат да се възползват и научат повече от нашите представители за специалните предложения за кредитиране.

Заедно на път към успеха!

Научи повече за възможностите за бизнес кредитиране тук:  https://www.postbank.bg/Malak-biznes

 

Заяви своя бизнес кредит тукhttps://www.postbank.bg/BusinessCredit