Новини

Банкиране малък бизнес на Пощенска банка Ви очаква на TRUCK EXPO 2023

Експертите на "Банкиране малък бизнес" Ви очакват със специални предложения за банково обслужване, кредитиране и лизинг на международното изложение TRUCK EXPO 2023.

Най-голямото изложение в България за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение ще се състои от 8 - 10 юни 2023 г. в Пловдив, на територията на Международен панаир Пловдив. Посетителите ще могат да видят последните модели на водещите марки тежкотоварни автомобили, лекотоварни от категория N1, производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, оборудване и екипировка, както и на фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Щандът на екипа на "Банкиране малък бизнес" е ситуиран в сектор D на Международния панаир Пловдив. Експертите от Пощенска банка ще Ви очакват, за да представят специални предложения и модерни решения за бизнес кредитиране и лизинг за обновяване, разширяване или модернизирате на вашия транспортен парк или професионално оборудване, от най-малкия детайл до цялостната производствена линия.

Гостите и участниците могат да подадат заявление и да научат повече за възможностите за своя бизнес, предлагани от "Банкиране малък бизнес" тук: https://www.postbank.bg/BusinessCredit

Разбери повече за възможностите за бизнес кредитиране тук: https://www.postbank.bg/Malak-biznes

Заедно превръщаме добрите идеи в успешен бизнес!