Новини

Пощенска банка със специални предложения за бизнес кредитиране на изложенията Булмедика/Булдентал/Дерма & Естетика

Екипът на Банкиране Малък бизнес Ви очаква от 31 май до 2 юни в Интер Експо Център София, където на едно място ще се съберат специалисти, водещи компании и дистрибутори, предлагащи най-модерно оборудване в медицинския, денталния и дерматологични сектори.

В рамките на три изложбени дни 57-ото издание на Булмедика/Булдентал/Дерма & Естетика събира на едно място български и чуждестранни специалисти и предоставя възможност за осъществяване на ползотворни делови контакти, обмяна на опит и информация както за тенденциите в бранша, така и за утвърдените технологии, продукти и марки.

Пощенска банка ще има удоволствието да предложи специални предложения за банково обслужване и кредитиране по време на изложенията, за да бъде близо до своите клиенти и бъдещи бизнес партньори по време на форума.

В зоната на щанда на финансовата институция, в централно фоайе на Интер Експо Център, на разположение на всички гости ще бъдат експертите от екипа на Банкиране Малък бизнес, за да предложат иновативни решения за банково обслужване, кредитиране и професионални съвети.

Научи повече за възможностите за бизнес кредитиране тук: https://bit.ly/3Iebifg

Заяви своя бизнес кредит тук: https://www.postbank.bg/BusinessCredit