Новини

Пощенска банка ще бъде част от Архитектурно-строителната седмица и ЕКСПОМЕБЕЛ от 29 март до 1 април в Интер Експо Център

Екипът на Банкиране Малък бизнес на Пощенска банка ще има удоволствието да Ви предложи специални предложения за банково обслужване и кредитиране по време на Архитектурно-строителна седмица и ЕКСПОМЕБЕЛ 2023 г., което ще се проведе от 29 март до 1 април в Интер Експо Център, в столицата.

В зала 1 ви очаква и специализираното изложение за мебели, интериор и обзавеждане ЕКСПОМЕБЕЛ.  Събитието се реализира за 23-и път, като през годините се наложи като пресечна точка за успешен бизнес на бранша у нас и на Балканите.

Важна съставка в изложбения микс за този период е ЕКСПОМЕБЕЛ. За втора поредна година форумът на мебелната промишленост, обзавеждането и интериорния дизайн влиза в симбиоза с Архитектурно-строителната седмица. Изложението представя български и чуждестранни компании за   обзавеждане за дома, офиса и хотела - корпусни и тапицирани мебели, матраци и подматрачни рамки, маси и столове, офис мебели, градински мебели, интериорен текстил.

В зала 4 ще се проведе GREEN ENERGY – изложение за иновативни технологии в сферата на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, управление на отпадъци и рециклиране, интелигентни градове.

За втора поредна година заедно с Архитектурно-строителна седмица ще се проведе АТЕСТ ЕКСПО - изложение за едрогабаритна строителна техника.

Водена от желанието си да бъде близо до своите клиенти и бъдещи бизнес партньори от архитектурния сектор, Пощенска банка се включва в тези престижни събития. В зоната на щанда на финансовата институция на разположение на всички гости ще бъдат експертите от екипа на Банкиране Малък бизнес, за да предложат иновативни решения за бизнес банкиране, кредитиране, лизинг и професионални съвети.

 

Научи повече за възможностите за бизнес кредитиране тук:  https://www.postbank.bg/Malak-biznes

Заяви своя бизнес кредит тук: https://www.postbank.bg/BusinessCredit