Новини

Пощенска банка се включва във водещото промишлено изложение MachTech & InnoTech Expo

От 13 до 16 септември в Интер Експо Център – София се провежда 13-то издание на водещото промишлено изложение MachTech & InnoTech Expo. В рамките на четири дни форумът, посветен на металообработката и индустриалните технологии, софтуера и автоматизацията, създава професионална среда, в която 136 български и чуждестранни компании представят иновации на повече от 300 водещи бранда.

Със свои щандове се включват компании, опериращи при металорежещите и металообработващи машини, роботиката, закаляване и термообработка, лазерните и технологиите за заваряване, проектиране, хидравлика и пневматика, системи за индустриална автоматизация, индустриален софтуер, 3D принтиране, електрониката и др.

Пощенска банка ще вземе участие в това значимо събитие с пакетни продукти и услуги за Банкиране Малък Бизнес – пакетни продукти, кредити, карти, управление на средства, депозити, финансови пазари и инвестиции.

Гостите и участниците на MachTech & InnoTech Expo, които желаят да развият и модернизират производствените мощности на фирмите си, могат да се възползват и научат повече от нашите представители за специалните предложения за кредитиране.

Повече за предлаганите продукти и услуги тук:  https://www.postbank.bg/Malak-biznes