Новини

Уведомление за клиентите

Уважаеми клиенти,

 

Във връзка с противоепидемичните мерки, въведени на територията на Република България, и като част от мерките, които предприемаме за Вашето безопасно обслужване, Ви уведомяваме, че считано от 23.03.2020 г., обслужването на клиентите, ще се осъществява както следва:

 

  • Самостоятелните клонове на Пощенска банка в цялата страна преминават към стандартно работно време от 8.30 до 17.00 ч. с обедна почивка в интервала между 12.00 и 12.30 ч., от понеделник до петък.Със същия график ще работят и клоновете, които са с разширено работно време. 
  • Офисите на Пощенска банка в търговските центрове ще работят между 10.00 и 18.00 ч. през цялата седмица.
  • За клоновете на Пощенска банка в малките населени места се въвежда работно време от 10.00 до 14.00 ч., от понеделник до петък.

Как ще работи най-близкият до вас офис, можете да проверите тук. 

С цел осигуряване на Вашето качествено и удобно обслужване, Ви информираме, че от 01.04.2020 дейността на посочените по-долу клонове ще бъде пренасочена към офиси на банката в  непосредствена близост:

  • Дейността на банков офис Бургас Кирил и Методий с адрес пл. Кирил и Методий 10 ще бъде пренасочена към офис “Бургас Бриз“ с адрес бул. Царица Йоана №11-13.

  • Дейността на банков офис Варна Мусала с адрес ул. Мусала 3 ще бъде пренасочена към офис “Варна“ с адрес бул. Княз Борис І № 3.
  • Дейността на банков офис Пловдив Център“ с адрес ул. Христо Г. Данов 4  ще бъде пренасочена към офис “Пловдив“ с адрес ул. Антим I №2B.
  • Дейността на банков офис София Скобелев 2 с адрес ул. Скобелев 1 ще бъде пренасочена към офис “София Скобелев“ с адрес бул. Скобелев №35.
  • Дейността на банков офис София Манастирски Ливади с адрес бул. България 110 ще бъде пренасочена към офис “София Борово“ с адрес ул. Топли дол, бл. 2.

 

Напомняме Ви, че може да се възползвате от удобството на дигиталните канали на банката  ̶  e-Postbank и m-Postbank, чрез които бързо и удобно да извършвате банкови операции от всяка точка и по всяко време, 24 часа, 7 дни в седмицата.

 

С Уважение,

Екипът на Пощенска банка