Priority Banking

Priority Banking – индивидуални решения, за тези които не обичат да чакат!

  

С услугата Priority Banking Вие получавате:

 

Възползвайте се от богата палитра възможности:

 

 • Изберете обслужване на Priority desk2 и спестете време при всяко посещение във финансов център:
  • Специално за Вас, ползвателите на пакетна програма "Priority by Postbank"са достъпни зони за бързо обслужване Priority desk2. Бързата линия за обслужване е налична в 51 от ключовите ни финансови центрове.
  • Научете повече за Priority desk2 и намерете най-близката локация.
 • Получете редица предимства с програма "Priority by Postbank":
  • Не губете излишно време - с безплатно експресно издаване на дебитна карта Debit Mastercard Gold в определени финансови центрове на банката, получавате картата си в рамките на няколко минути.
  • Възползвайте се от удобен банков продукт и за Вашите деца - допълнителна сметка за деца и младежи по младежката програма на Банката "Project_YOUth" за възрастови групи от 7 до 14 години и от 14 до 18 години.
  • Открийте допълнителна разплащателна сметка във валута (EUR/USD) без такса за откриване и без такса за месечна поддръжка.
 • Възползвайте се от още атрактивни условия, свързани с кредитиране:
  • Без такса за разглеждане и 50% отстъпка от годишната такса за обслужване на кредитна карта Visa GoldMastercard World.
  • Получавате атрактивни лихвени условия при кандидатстване за овърдрафт, потребителски или жилищен кредит от Пощенска банка за клиентите с превод на работна заплата3 по основната разплащателна сметка по програма "Priority by Postbank"1.

 • Планирайте своето бъдеще и това на близките Ви, с предлаганите от Пощенска банка:

За да научите повече за условията и предимствата на услугата Priority Banking и да активирате програма “Priority by Postbank”, посетете удобен за Вас финансов център на банката!

1Пакетна програма "Priority by Postbank" се предлага на физически лица. Активиране на програмата е възможно при подписване на договора приложим за нея. Добавянето на допълнителни услуги, включени в програмата "Priority by Postbank" се извършва при подписване на съответните допълнителни договори, когато това е приложимо за съответната услуга. За програма "Priority by Postbank" и включените към нея банкови продукти и услуги се дължат таксите, посочени в действащата Тарифа за таксите и комисионите, които "Юробанк България" АД прилага по извършвани услуги на клиенти - физически лица. С пълните условия по пакетна програма "Priority by Postbank" може да се запознаете тук.

2Priority desk представлява възможност за клиенти ползващи програма "Priority by Postbank"1 да бъдат обслужени с приоритет, при посещение в определени финансови центрове, които предлагат Priority desk, за касови и безкасови операции.

 

3Отпускане на овърдрафт, потребителски кредит или жилищен кредит при условията на пакетна програма "Priority by Postbank"1 на Пощенска банка, се извършва при одобрение от Банката на подадено от клиента искане и сключване на съответните договори за кредит, предлагани от Банката.