Специални предложения за картодържателите на Mastercard UNIVERSE

Ресторант „КОТО“ https://koto.bg/

  • „Welcome gift“ – поднасяне на висококачествена напитка, при пристигане на Клиента и неговите придружители в Търговския обект. Напитката е по преценка на Търговеца спрямо часовия диапазон, в който клиентът посещава заведението и спрямо поръчаното от клиента.

Пример 1: в случай, че клиентът посещава КОТО за обяд или вечеря, ще получи напитка, подходяща за поръчаната от него и неговите придружители храна.

Пример 2: в случай, че клиентът посещава КОТОза по кафе или коктейл, ще получи допълнителна напитка или десерт подхождащ на поръчаното от него и неговите придружители.

  • Преференциални цени и специални покани за всички винени вечери, дегустации, инициативи и брънчове, които се организират през годината.
  • Цялостно организиране на вашия празник” (рожден ден, имен ден, годишнина и т. н.) – услугата включва организация и провеждане на тържеството в Търговския обект или персонален кетъринг в посочен от Клиента място. KOTO ще организира празникът на нашите клиенти, като в това число украса, храна, напитки, сервиз, ентъртеймънт, транспорт и т. н., като Клиентът следва да заплати услугите с металната си кредитна карта от Пощенска банка. Това е услуга, която не се предлага официално от нашият партньор и е договорено специално за нашите клиенти.
  • Специално и персонално отношение - гарантирано настаняване на най-удобните и желани свободни места за вечеря или обяд при предварителна резервация от страна на Клиента.

 

Ресторант „Moshi Moshi / Sake & Sushi“ https://moshimoshi.bg

  • „SAKE Experience“ – поднасяне на 4 вида различни сакета избрани, така че да се комбинират перфектно с избора на ястия, като комплимент от заведението в допълнение към вечерята или обяда на клиента.
  • Специално и персонално отношение - гарантирано настаняване на най-удобните и желани свободни места за вечеря или обяд при предварителна резервация от страна на Клиента.
  • Преференциални цени и покани за всички специални вечери, дегустации и инициативи, които организират през годината.

 

ВАЖНО: За да получи съответната преференция, клиентът трябва задължително да информира персонала на КОТО или „Moshi Moshi / Sake & Sushi“, че е картодържател на метална кредитна карта Mastercard UNIVERSE от Пощенска банка! При резервация по телефона, това следва да се случи в момента на уточняване на резервацията, а при директно посещение в един от ресторантите, следва клиентът да информира обслужващият го служител, а сметка в заведението следва да се заплати с металната кредитна карта.