Новини

Планирано подобряване на картовите системи

Уважаеми клиенти,

Като част от стратегията ни за непрекъснато подобряване на обслужването, постоянно надграждаме функционалностите на съществуващите картови системи и внедряваме нови технологии, които гарантират бързината и сигурността на вашите разплащания. За нас е важно да Ви осигурим най-добрата услуга навсякъде и по всяко време, и затова Ви информираме, че през следващите няколко седмици ни предстоят технически дейности, насочени към подобряване на банковите системи, което е възможно да повлияе на определени услуги при използване на дебитни и кредитни карти от Пощенска банка.

Целта на планираните промени е да подобрят предлаганите от банката платежни услуги, като осигурят по-голяма бързина и ефективност при изпълнение на операциите.

Предстоящата промяна е част от мащабна инвестиция в рамките на стратегията на Пощенска банка за внедряване на серия от иновативни решения, които ще гарантират още по-добро клиентско преживяване и персонализиран подход с внимание към очакванията на всеки потребител. По този начин банката въвежда най-модерни технологии и още по-високи стандарти в обслужването, за да отговори на интересите и конкретните нужди на своите клиенти, които ще могат да се възползват от предимствата на новата система за картови разплащания.

 

В случай че се нуждаете от допълнителна информация или съдействие, колегите ни от центъра за Обслужване на клиенти са на Ваше разположение денонощно на тел *7224/0700 18 555.

Извиняваме се предварително за всяко причинено неудобство и ви благодарим за разбирането.