Новини

Информация и съвети за предпазване от фишинг

Уважаеми клиенти,

 

Поради зачестили случаи на изпратени неистински фишинг съобщения от податели, представящи се за Пощенска банка, Ви молим да бъдете предпазливи и да не предоставяте Ваши лични конфиденциални данни (потребителски номера, пароли, детайли на банкови карти, номера на сметка и др.) в отговор на подобни съмнителни съобщения.

Моля, да имате предвид, че Пощенска Банка никога не би изисквала от Вас да разкриете свои конфиденциални данни по електронната поща или в каквато и да е онлайн форма!

Фишингът представлява онлайн атака, при която измамниците подканят клиентите да разкрият лична или финансова информация в имейл съобщение или уеб сайт. 

На специално създадената интернет страница може да се запознаете с важни съвети за Вашата сигурност и начини за разпознаване на фишинг съобщенията.

Моля, да се свържете с на тел. 0700 18 555 или на *7224 , ако сте отворили по невнимание зловреден линк и сте въвели Вашите идентификационни кодове в полетата на екрана, за да блокираме Вашите карти и интернет банкиране.

Оставаме на разположение, ако имате нужда от допълнителна информация или съдействие.

 

С уважение,

Екипът на Пощенска банка