Уважаеми клиенти на Банка Пиреос,

Както знаете, Пощенска банка и Банка Пиреос се обединяват и продължават заедно напред към своето юридическо и оперативно обединение, които се очаква да приключат до 18 ноември 2019 г.

За Пощенска банка е удоволствие да Ви приветства в голямото си семейство и да Ви предложи своите иновативни финансови продукти и услуги с висока добавена стойност.

В Пощенска банка вече сме преиздали Вашата дебитна/кредитна карта, която ще замени съществуващата Ви карта от Банка Пиреос от датата на оперативно обединение, когато настоящата ще бъде деактивирана.

  • Какви са предимствата на Вашата нова карта от Пощенска банка?

Дебитните ни карти са безконтактни, с уникален дизайн. С тях можете да теглите средства от всички банкомати в страната и чужбина и удобно да плащате навсякъде и по всяко време и да пазарувате онлайн.

Специално за Вас кредитните карти от Пощенска банка идват с много преимущества, сред които:

  • по-дълъг гратисен период до 50 дни (до 45 дни за Mastercard Cash);
  • допълнителни парични награди до 1 000 лв. на година, спечелени благодарение на щедрата програма за лоялност „Моите награди“ (MyRewards);
  • лесно обслужване и разплащания чрез интернет и мобилно банкиране;
  • безплатен застрахователен пакет с медицинска застраховка при пътуване в чужбина, безплатно репатриране на автомобил в България, щети при загуба на багаж или закъснял полет (не важи за Mastercard Cash);
  • покупки на вноски и разсрочване на трансакции.

Важно е да знаете, че всички преиздадени кредитни карти за клиенти на Банка Пиреос са  без годишна такса през първите 24 месеца след активирането им (с изключение на Mastercard Cash), без лихва за 3 месеца за всички трансакции покупки и теглене на пари в брой, извършени през първите 3 месеца след активирането на картата и 3 месеца с двойно натрупване на точки по програма „Моите награди“ след активиране на картата.

  • Къде да намеря информация в кой офис е преиздадената ми карта?

Специална търсачка, достъпна на https://apply.postbank.bg/Piraeus/Locations.aspx, Ви информира в кой офис е новата Ви дебитна/кредитна карта от Пощенска банка. Можете да научите в кой офис се намира картата Ви също и от SMS съобщението, което сме Ви изпратили или на тел. 0700 18 555 или *7224 (кратък номер за мобилни оператори).

По Ваше желание можете да заявите картата да бъде изпратена без такса в друг, по-удобен за Вас офис на Пощенска банка (включително в друг град), като се обадите на посочения по-горе телефон.

Моля, вземете Вашата карта до 10 ноември 2019 г.

Повече за процеса по замяна на картите от Банка Пиреос, както и за предимствата на картите на Пощенска банка, може да научите тук.