Интернет банкиране e-Postbank

 

Новите технологии ни позволяват да имаме достъп до средствата си и да извършваме банковите операции по-бързо и лесно,  като се съобразяваме единствено със собствените си нужди.

Какви са ползите от това да управляваш финансите си онлайн?

 • Удобство – услугата е достъпна 24/7, където и да се намираш, достатъчно е само да имаш достъп до интернет и съвместимо устройство.
 • Спестяване от такси – получаваш отстъпки от такси и комисиони, в сравнение с банкиране в офис на банката. Всички операции през дигиталните канали на банката са значително по-евтини от традиционното банкиране в клон. Това означава, че освен време с дигиталните канали ти предоставяме възможност да спестиш и пари.

Колко точно можеш да спестяваш, виж в раздел „Такси и комисиони“

 • Информираност – чрез постоянния достъп, който имаш до средствата си, можеш да бъдеш винаги информиран за тяхното състояние. Не забравяй да се абонираш и за SMS/email известявания. Не само ползването на услугата е безплатно, но имаш възможност да избереш за какви събития да бъдеш уведомяван.

Какви възможности ти предоставя e-Postbank:

 • Правиш парични преводи в страната и чужбина
 • Погасяваш задължения по кредитни карти и кредити от Пощенска банка
 • Плащаш задължения по битови услуги, като и местни данъци и такси към Столична община
 • Правиш различни справки и разполагаш с актуална информация за ползваните от теб банкови продукти, предоставени от Пощенска банка
 • Информираш се за текущите валутни курсове на банката
 • Можеш да заявиш SMS и/или имейл известявания, с които да получаваш информация в реално време за различни събития, свързани с твоето интернет банкиране.

Какви допълнителни предимства ти предлага e-Postbank:

 • Избираш кои от ползваните от банката продукти и услуги да бъдат видими в твоето интернет банкиране.
 • Можеш да задаваш индивидуални права за достъп до всеки един продукт. Дали ще извършваш преводи или само ще виждаш баланс и движения – решението е твое.
 • При желание за допълнителна сигурност можеш да създадеш допълнителни правила по сметките си, които включват различни права на отделни потребители за създаване, подписване и изпращане на преводи. 

 

 

Дигитално банкиране

В забързаното ежедневие или в спокойните почивни дни – Ние сме винаги до теб

Регистрация за услугата

Регистрация за услугата

Достъп до системата и нареждане на преводи

Достъп до системата и нареждане на преводи

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Масови плащания

Масови плащания

Съвети за сигурност

За "Юробанк България" сигурността и защитата на клиентските данни е от голямо значение. Ние полагаме грижи за опазването конфиденциалността на твоите данни при работа в системата за Интернет Банкиране. В тази връзка, за постигане на по-висока степен на защита, моля да прочетеш и да спазваш посочените по-долу съвети: 1.Използвай оригинални софтуерни продукти – не прилагай или инсталирай софтуер за хакване, кракване или др. нарушаващи авторските права софтуери...

SMS/E-mail уведомяване

Бъдете постоянно информирани

Ръководства и Общи условия

Ръководства и условия за ползване

Такси и комисиони

Такси и комисионни