Кредитни и дебитни карти

 

Като клиент на Персонално банкиране имате възможност да избирате от широка гама кредитни продукти, съобразени с персоналните Ви нужди, при по-добри условия.
С кредитни карти American Express Green и American Express Gold, както и Visa Classic и Visa Gold можете да се възползвате от услугите и уникалните предимства на най-престижните световни марки и да получите редица изключителни привилегии:

  • Преференциален годишен лихвен процент
  • Без такса одобрение на кредит
  • Голяма финансова гъвкавост благодарение на високия кредитен лимит и дългия гратисен период
  • Програма за лоялност “My Rewards”
  • Изгодни търговски предложения в специално подбрани престижни магазини, ресторанти и хотели за картодържателите на American Express Gold

За повече информация, моля, свържете се с  експерт "Персонално банкиране" от Вашия град.

 

Mastercard World Premium

Mastercard World Premium е кредитна карта от най-висок клас, която ще Ви осигури редица предимства и специални привилегии както по време на пътуване, така и в ежедневието.

Visa Premium

Visa Premium е кредитна карта от най-висок клас, която ще Ви осигури редица предимства и специални привилегии както по време на пътуване, така и в ежедневието.

Кредитни карти - EuroLine American Express

EuroLine American Express е лесна и удобна за употреба кредитна карта, предназначена за Вашия начин на живот. Използвайте кредитна карта EuroLine American Express още днес и се възползвайте от всички привилегии и отстъпки.

Дебитни карти - MasterCard Gold

Дебитни карти MasterCard Gold и Platinum от Пощенска банка са Вашият паспорт в света на привилегиите, които заслужавате.

Дебитна карта - MasterCard World

Дебитна карта Debit MasterCard World ще Ви осигури спокойствието и комфорта, които заслужавате. Тя е Вашият сигурен партньор в динамичното ежедневие, бизнес пътувания и ежедневни покупки.

Кредитни карти - ИКЕА

Кредитна карта ИКЕА от пощенска банка Ви дава възможност да осъществите успешно плановете за дома си. Вече можете да си позволите красотата, уюта и удобството, които заслужавате.

Кредитни карти - VISA

Ако е VISA, да е от Пощенска банка. Пазарувайте на равни месечни вноски в над 5000 търговски обекта на ПОС терминали на банката. Плащайте по електронен път в над 17 000 търговски обекта в България и над 24 млн. търговски обекта по света.

Програма за лоялност MyRewards

Програма MyRewards предлага разнообразие от парични награди, които можете да получите само като обмените лесно събраните точки.

Виртуална карта MasterCard

Ако винаги сте искали да пазарувате в интернет, но се притеснявате на тема сигурност, Виртуална карта MasterCard на Пощенска банка е Вашият ключ към сигурното и удобно пазаруване онлайн.