Кредитни и дебитни карти

 

Като клиент на Персонално банкиране имате възможност да избирате от широка гама кредитни продукти, съобразени с персоналните Ви нужди, при по-добри условия.
С кредитни карти American Express Green и American Express Gold, както и Visa Classic и Visa Gold можете да се възползвате от услугите и уникалните предимства на най-престижните световни марки и да получите редица изключителни привилегии:

  • Преференциален годишен лихвен процент
  • Без такса одобрение на кредит
  • Голяма финансова гъвкавост благодарение на високия кредитен лимит и дългия гратисен период
  • Програма за лоялност “My Rewards”
  • Изгодни търговски предложения в специално подбрани престижни магазини, ресторанти и хотели за картодържателите на American Express Gold

За повече информация, моля, свържете се с  експерт "Персонално банкиране" от Вашия град.

 

Кредитни карти - American Express

Като ексклузивен издател на кредитни карти American Express за България Пощенска банка Ви предоставя възможност да се възползвате от услугите и уникалните предимства на най-престижната световна марка в сферата на финансовите услуги, разработена специално за българския потребител.

Кредитни карти - VISA

Ако е VISA, да е от Пощенска банка. Пазарувайте на равни месечни вноски в над 5000 търговски обекта на ПОС терминали на банката. Плащайте по електронен път в над 17 000 търговски обекта в България и над 24 млн. търговски обекта по света.

Кредитни карти - EuroLine American Express

EuroLine American Express е лесна и удобна за употреба кредитна карта, предназначена за Вашия начин на живот. Използвайте кредитна карта EuroLine American Express още днес и се възползвайте от всички привилегии и отстъпки.

Дебитна карта - MasterCard World

Дебитна карта Debit MasterCard World ще Ви осигури спокойствието и комфорта, които заслужавате. Тя е Вашият сигурен партньор в динамичното ежедневие, бизнес пътувания и ежедневни покупки.

Кредитни карти - ИКЕА

Кредитна карта ИКЕА от пощенска банка Ви дава възможност да осъществите успешно плановете за дома си. Вече можете да си позволите красотата, уюта и удобството, които заслужавате.

Програма за лоялност MyRewards

Програма MyRewards предлага разнообразие от парични награди, които можете да получите само като обмените лесно събраните точки.

Дебитни карти - MasterCard Gold

Дебитни карти MasterCard Gold и Platinum от Пощенска банка са Вашият паспорт в света на привилегиите, които заслужавате.

Виртуална карта MasterCard

Ако винаги сте искали да пазарувате в интернет, но се притеснявате на тема сигурност, Виртуална карта MasterCard на Пощенска банка е Вашият ключ към сигурното и удобно пазаруване онлайн.