Като клиент на Персонално банкиране имате възможност да избирате от широка гама кредитни продукти, съобразени с персоналните Ви нужди, при по-добри условия.
С кредитни карти Mastercard World Premium и Visa Premium, както и Visa Classic и Visa Gold можете да се възползвате от услугите и уникалните предимства на най-престижните световни марки и да получите редица изключителни привилегии:

Преференциален годишен лихвен процент
Без такса одобрение на кредит
Голяма финансова гъвкавост благодарение на високия кредитен лимит и дългия гратисен период
Програма за лоялност “My Rewards"
Изгодни търговски предложения в специално подбрани престижни магазини, ресторанти и хотели за картодържателите на Mastercard World Premium и Visa Premium.

За повече информация, моля, свържете се с  експерт "Персонално банкиране" от Вашия град.

Прочети повечеСкрий
 • Mastercard World Premium

  Mastercard World Premium е кредитна карта от най-висок клас, която ще Ви осигури редица предимства и специални привилегии както по време на пътуване, така и в ежедневието.

 • Visa Premium

  Visa Premium е кредитна карта от най-висок клас, която ще Ви осигури редица предимства и специални привилегии както по време на пътуване, така и в ежедневието.

 • Дебитни карти - Mastercard Gold

  Дебитни карти Mastercard Gold и Platinum от Пощенска банка са Вашият паспорт в света на привилегиите, които заслужавате.

 • Дебитна карта - Mastercard World

  Дебитна карта Debit Mastercard World ще Ви осигури спокойствието и комфорта, които заслужавате. Тя е Вашият сигурен партньор в динамичното ежедневие, бизнес пътувания и ежедневни покупки.

 • Кредитни карти - VISA

  Ако е VISA, да е от Пощенска банка. Пазарувайте на равни месечни вноски в над 5000 търговски обекта на ПОС терминали на банката. Плащайте по електронен път в над 17 000 търговски обекта в България и над 24 млн. търговски обекта по света.

 • Програма за лоялност MyRewards

  Програма MyRewards предлага разнообразие от парични награди, които можете да получите само като обмените лесно събраните точки.