Малките стъпки днес Ви помагат да постигнете мечтите си утре. Сега е времето за Вашия нов дом с жилищен кредит от Пощенска банка.
 

Възползвайте се от промоционалните ни условия за жилищен кредит с променлив лихвен процент от 2.80%*!
 

Консултирайте се с наш експерт и вземете своята индивидуална оферта.  

 

 

Очакваме Ви в нашите офиси и специализирани Центрове за жилищно кредитиране.
 

Имате въпроси за този кредит? 

Заявете безплатна онлайн видео консултация по Скайп и нашите експерти ще отговорят на въпросите Ви относно най-подходящото за Вас жилищно финансиране.

Защо да изберете жилищен кредит от Пощенска банка?
 

  • Предлагаме Ви гъвкави и достъпни финансови решения;
  • Получавате индивидуална, специализирана  консултация от наш експерт;
  • Възползвате се от опита на утвърдена банка в жилищното кредитиране.
     


*При подаване на искане за жилищен кредит в лева от Пощенска банка в периода  20.03.2019 г. – 31.05.2019 г. и на искане за усвояване на кредита, както и представяне на всички необходими документи за усвояването от кредитоискателя съгласно договора за кредит в срок до 30.06.2019 г., кредитоискателят ползва промоционални лихвени условия. Промоционалните условия са валидни при кредити със срок до 20 години, превод на работна заплата по разплащателна сметка, разкрита в банката по пакетна програма, сключена застраховка „Живот“, финансиране до 70 % от пазарната стойност на обезпечението и в случай че имотът, служещ за обезпечение, има издадено Разрешение за ползване и е разположен в областен град в Република България. В отделни случаи банката може да одобри кредит при условия, различни от посочените по-горе. За да получите Вашата персонална оферта и да се информирате, дали тези условия са най-подходящи за Вас, моля посетете най-близкия Център за жилищно кредитиране или офис на Пощенска банка.
 
Посочените условия са приложими за кредити, обезпечени с ипотека върху недвижим имот, отпускани от "Юробанк България“ АД, ЕИК 000694749, при които не е избрана опцията по  чл. 24, ал. 2, т. 1 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребителите.
 
Пример при нов жилищен кредит с размер 110 000 лв.: при 2,80% променлив годишен лихвен процент, за срок от 20г., с  превод на работна заплата по пакетна програма "Моето семейство" с 3,0 лв. такса за откриване и 6,95 лв.месечна такса за обслужване на пакетната програма; с 75 лв. такса за оценка на кредитоспособността, 200 лв. такса за документален анализ на обезпечението, 150 лв. такса за оценка на обезпечение, с държавна такса за вписване на ипотека в размер на 0,1% от сумата на кредита. Общата дължима сума е  146 225.24  лв. с 240 броя мес. вноски, мес. вноска е 602.86 лв. ГПР е 3.02%. Необходима е застраховка на ипотекираното имущество, сключване на договор за застраховка Живот. Разходите за застраховките не са включени в ГПР.
 
Пример при жилищен кредит за покриване на други задължения с размер 110 000 лв.: при 3,45% променлив годишен лихвен процент, за срок от 20 г., с  превод на работна заплата по пакетна програма "Моето семейство" с 3,0 лв. такса за откриване и 6,95 лв.месечна такса за обслужване на пакетната програма, с държавна такса за вписване на ипотека в размер на 0,1% от сумата на кредита. Общата дължима сума е 154 457.98 лв. с 240 броя мес. вноски, мес. вноска е 638,84 лв. ГПР е 3,64%. Необходима е застраховка на ипотекираното имущество, сключване на договор за застраховка Живот. Разходите за застраховките не са включени в ГПР.