Подай искане за кредит за обединение на задължения до 31.03.2019г. и се възползвай от промоционалните ни предложения¹.

Кредитна програма "Повече днес“ е финансово решение на Пощенска банка, с което можеш да увеличиш разполагаемия си доход чрез бързо и лесно обединение на задължения.

Потребителският кредит по програма "Повече днес" ти предоставя възможност да се възползваш от следните предимства:

 • Увеличаваш разполагаемия си доход с до 50% като обединяваш своите кредитни задължения²;
 • Плащаш само една, по-ниска вноска, на една дата и в една банка;
 • Получаваш допълнителна сума, която да използваш според индивидуалните си нужди.
 • Промоционални условия: от 4.95% до 6.50% променлив годишен лихвен процент в лева или евро¹.  

   

  Изчисли с колко ще се увеличи разполагаемия ти доход

Допълнителни предимства, от които можеш да се възползваш:

 • Максимален срок на изплащане до 10 години;
 • Максимална сума на финансиране до 70 000 лв.;
 • Улеснена процедура на кандидатстване - само с лична карта³;
 • Осигури защита за теб и твоите близки в случай на непредвидени житейски ситуации със застраховка "Защита на плащанията" по потребителски кредити от Пощенска банка;
 • Избери най-подходящата програма за банково обслужване, която ще ти осигури преференциални условия за банкови продукти и услуги.

 

¹ При подаване на заявление за нов потребителски кредит в лева за обединение на задължения по програма "Повече днес", в периода от 21.01.2019г. до 31.03.2019г., кредитоискателят ползва преференциални лихвени условия, в случай че отговаря на изискванията на банката. Пълна информация за приложимите условия, виж секция Параметри.

² Увеличението на разполагаемите доходи с до 50% е изчислено на месечна база, при обединение на задълженията с нов потребителски кредит, съгласно примерната калкулация, публикувана на секция Параметри, както и на www.povechednes.bg.

³ Банката може да изиска допълнителни документи и/или поръчител в зависимост от индивидуалната оценка на кредитоспособността на клиента.

⁴Застрахователна програма "Защита на плащанията" е допълнителна услуга към потребителски кредити от Пощенска банка. Застраховката се прилага съгласно Общи условия на програмата Защита на плащанията за потребителски кредит от Пощенска банка, достъпни при поискване във всеки офис на Банката.