Потребителски кредит с намаляващи вноски

 

Промоционален лихвен процент от 5.75% до 8,45%*

Искате да обзаведете дома си, да отидете на мечтаната ваканция или да си осигурите средства за други Ваши цели? Не е нужно да спестявате с години и да отлагате новите си начинания. Вече има лесен начин да финансирате плановете си и то с по-малко разходи. Реализирайте идеите си още сега!

Възползвайте се от потребителски кредит, с който вноските Ви намаляват всеки месец. Освободете повече средства за плановете си и плащайте все по-малко.


Как работи кредитът с намаляващи вноски?


Обичайно потребителските кредити са с равни (анюитетни) месечни вноски, които съдържат плащане на дължимата за месеца лихва, а останалата част от вноската е погашение по главницата, като пропорцията между двете се променя всеки месец, при запазване на общия размер на вноската. При този тип кредит в началото на погасителния план погашенията по-главницата са най-малки и с течение на времето започват да нарастват.


При потребителски кредит с намаляващи вноски погашението по главницата е еднакво всеки месец, като в началото на погасителния план е по-голямо отколкото при анюитетен кредит. По този начин главницата на кредита намалява по-бързо и дължимата месечна лихва е по-малка, отколкото при анюитетен кредит, при равни други условия (лихвен процент, срок и сума на кредита). Благодарение на това, месечната ви вноска намалява всеки месец и плащате по-малко лихви за целия период на кредита.
 

Защо да изберете Кредит с намаляващи вноски?

  • Всеки месец плащате все по-малка вноска
  • Плащате близо 12% по-малко общо лихва**
  • Изплащате по-бързо главницата по кредита
  • Получавате отстъпка от лихвения процент при превод на работна заплата и избор на пакетна програма от Пощенска банка
     

Колко може да спестите с потребителски кредит с намаляващи вноски?

Примерна калкулация:

 

 

 Кандидатствайте онлайн за потребителски кредит още по - бързо, лесно и удобно.
 

 Направите своите индивидуални изчисления тук: 

 Кредитен калкулатор

 

Ако търсите и други начини за финансиране, научете повече за най-новото ни предложение - One Click Кредит.

___________________________________________________________________

*Предложението е валидно при подаване  на искане за потребителски кредит в периода от 09.10.2017 до 31.12.2017 г., при превод на работна заплата по сметка в банката, разкрита по Пакетна програма.Годишният лихвен процент е променлив и се формира от сбора на референтен лихвен процент плюс фиксирана договорна надбавка. За референтен лихвен процент за кредити в лева се ползва

** Лихвеният разход по кредит с намаляващи вноски е по-нисък с до 12,44 %, в сравнение с кредит с анюитетни вноски, при равни стойности на главница, лихва и срок на кредита при срок на кредита 84 месеца, сума 35 000 лева и годишен лихвен процент 10,95%.