Стандартен потребителски кредит - ПРОМОЦИЯ

 

Промоционални условия при кандидатстване за потребителски кредити по програмата 'Повече днес". За повече информация тук.

Изберете най-подходящия за Вас потребителски кредит:

 • С лихвени условия и размер на кредита спрямо Вашия финансов профил
 • С размер на месечните вноски спрямо Вашите планове и възможности

 

Допълнителни предимства:

 • Отстъпка от лихвения процент при превод на работна заплата и избор на пакетна програма от Пощенска банка
 • Улеснена процедура на кандидатстване - само с лична карта*

Предлагаме Ви още:

 • Възможност за експресно усвояване до 3 часа при искане за потребителски кредит, подадено в клон на банката.** Можете да разчитате на: 
  • Бърз отговор в рамките на 2 работни часа
  • Ускорено усвояване на средствата -  до 1 работен час, след одобрение и подписване на договор за кредит
  • Получаване на SMS уведомление за изготвено становище по Вашето искане за кредит
 • Възможност за обединение на задължения по потребителски кредити и други кредитни продукти в едно.
 • Възможност за покритие на месечните вноски по кредита при безработица, нетрудоспособност, продължителен болничен и др. с програма „Защита на плащанията***

 

Кандидатствайте онлайн за потребителски кредит още по - бързо, лесно и удобно.

 

Направите своите индивидуални изчисления тук: 

 Кредитен калкулатор

 

 

Ако търсите и други начини за финансиране, научете повече за най-новото ни предложение - One Click Кредит.

 ____________________________________________________________________

* Банката може да изиска допълнителни документи и/или поръчител в зависимост от индивидуалната оценка на кредитоспособността на клиента. В отделни случаи е възможно времето за разглеждане на документи да бъде удължено.

** Опцията за експресно разглеждане на искането е приложима само за клиенти на трудов договор; не се прилага при обединение на задължения, и/или при кандидатстване онлайн. В случай, че е избрана опция  за експресно разглеждане на искането за потребителски кредит, Банката се задължава в рамките на 2 работни часа от въвеждането на искането да го разгледа и да уведоми Кредитоискателя за това, че има изготвено становище по подаденото искане, с което го одобрява или отхвърля, или че е необходимо предоставянето на  допълнителни документи. Уведомяване за изготвено становище се извършва с изпращане на текстово съобщение /СМС/  на посочения от кредитоискателя мобилен телефон или при явяването му във финансовия център, в който е подал искането. При одобрение, банката дава възможност за сключване на договор за кредит и усвояването му в рамките на 1 работен час. Работните часове се определят като часове в рамките на официално обявеното работно време между 08:30 - 17:00 часа.

*** Застрахователна програма „Защита на плащанията“ е допълнителна услуга към потребителски кредити от Пощенска банка. Застраховката се прилага съгласно Общи условия на програма Защита на плащанията за потребителски кредити от Пощенска банка, достъпни при поискване във всеки клон на Банката.