МyCard – Ново мобилно приложение за кредитни карти

Знаете ли къде са всички места, на които можете да пазарувате с отстъпка с кредитната си карта от Пощенска банка? А знаете ли къде можете да разсрочите покупките си на равни месечни вноски?
 

Обектите са стотици и Вие вече не е нужно да помните цялата информация, защото мобилно ни приложение за кредитни карти МyCard ги помни вместо Вас. В крак с глобалните тенденции, Пощенска банка разработи приложението, за да Ви осигури модерен начин за достъп до пълната гама предложения и отстъпки. Сега пазаруването с Вашата кредитна карта е още по-лесно и изгодно!
 

Мобилното приложение MyCard Ви дава много възможности:

  • Удобен интерфейс и интуитивна навигация - достатъчно е да отворите приложението, за да видите най-изгодните предложения под формата на отстъпки или възможност за покупки на равни месечни вноски близо до Вас.
  • Приложението определя местоположението Ви и показва най-близките търговски обекти, в които се приемат разплащания с Mastercard и Visa.
  • Получавате пълна информация за избрания търговски обект – информация за конкретната отстъпка или възможност за плащане на вноски, адрес, работно време и интернет страницата на търговеца
  • Откривате най-близкия до Вас клон или банкомат на банката в цялата страна чрез Google базирана карта в разделите „Офиси“ и „Банкомати“.
  • Имате информация за всички партньори по програмата MyRewards, при които печелите още повече точки.
  • MyRewards калкулатор - в МyCard можете да откриете и специален калкулатор, с който лесно да пресметнете своите парични награди по програма MyRewards, както и да проследите колко още точки са Ви нужни за достигане до следващото ниво на парична награда. Пълна информация за условията на програма MyRewards вижте тук.
  • В секция „Новини“ Ви информираме за актуалните промоции и специални оферти от Пощенска банка.

Вижте всичко за MyCard във видеото.

Приложението е създадено за смарт телефони с операционни системи Android и iOS и може да бъде изтеглено безплатно от Google Play и App Store

Свалете приложението сега: