Правиш планове за предстоящата почивка?

Плати всичко, свързано с пътуването си, с твоята кредитна карта от Пощенска банка и можеш да спечелиш много повече от незабравими моменти!

В периода от 22.04 до 22.06.2019 г. всяко плащане с кредитна карта Visa или Mastercard, за над 500 лева, свързано с предстоящото ти пътуване, ти носи участие в томбола с големи награди. Плати хотелска резервация, самолетни билети, туристически пакети или рент-а-кар на ПОС терминал или онлайн и можеш да спечелиш:

  • 30 наши картодържатели ще получат до 1 000 лева от разходите за пътуването си  обратно по картата.*

Направи преживяването си още по-неповторимо - при плащане над 500 лв. в периода на кампанията, получаваш специална отстъпка от 6% от заплатената с кредитната карта цена за настаняване в България или чужбина, използвайки специалния линк в Booking.com !**


Колкото повече плащания с кредитната си карта направиш в периода на промоцията, толкова по-голям е шансът ти да спечелиш. Почивката и наградите те чакат!

 
* В кампанията могат да участват картодържатели на кредитни карти (с изключение на Mastercard Business), издадени от Пощенска банка преди 22.04.2019 г., които са направили плащане с картата си  на услуга/и , свързани с пътуването си (хотелски престой, самолетни билети, туристически пакет или рент-а-кар) на стойност над 500 лева (стойност за една трансакция) на ПОС терминал или онлайн в периода от 22.04.2019 г. до 22.06.2019 г..Посочените лица участват автоматично в томбола за една от 30 парични награди на стойност, равна на стойността на направената трансакция,с която участникът е изтеглен в томболата,  но не повече от 1000 лева. Стойността на спечелената парична награда се превежда по картата, с която е извършено плащането.

** Отстъпката се предоставя на картодържатели на кредитни карти, издадени от Пощенска банка (с изключение на Mastercard Business), които са посетили страницата на Booking.com от уебсайта на банката , направили са резервация за настаняване в България или чужбина, заплатили са с картата си цена на резервацията на стойност над 500 лева в периода от 22.04.2019 г. до 22.06.2019 г., нямат просрочени задължения към банката в момента на плащането и са осъществили престоя си в избраното място за настаняване. Отстъпката се получава обратно по картата, с която е направено плащането в срок до 90 дни, считано от края на месеца,  в който е използвана резервацията и е напуснато мястото за настаняване.