Имаш идеи как да превърнеш дома си в още по-приятно и уютно място? Сега купи всичко необходимо с твоята кредитна карта от Пощенска банка на равни месечни вноски, БЕЗ ЛИХВА*!


До 31 януари 2019 г., пазарувай  при нашите партньори Технополис и Практикер и имаш възможност да разсрочиш своята покупка от 2 до 12 равни месечни вноски без лихва*.
 
Възползвай се от промоцията с 3 лесни стъпки:

  • На касата на търговския обект уведоми касиера, че искаш да платиш на равни месечни вноски с кредитна карта от Пощенска банка.
  • Посочи броя месечни вноски, на който искаш да разсрочиш сумата на покупките си (от 2 до 12).
  • Плати с кредитната си карта на ПОС терминал на Пощенска банка.

На касовата бележка ще видиш общата дължима сума и броя на месечните вноски.


Офертата за покупки на вноски е валидна и за стоки с промоционални цени!
 
Толкова е лесно  - необходимо е единствено да избереш желаната стока!


 
* Лихва за направените покупки не се дължи при погасяване на всички начислени задължения по картата в рамките на гратисния период за съответния месец съгласно Общите условия на „Юробанк България“ АД за издаване и използване  на кредитни карти Mastercard и Visa. При покупки на вноски (от 2 до 12) с кредитни карти от Пощенска банка на ПОС устройства на банката в търговските обекти на Технополис и Практикер, направени в периода 06.12.2018 г. – 31.01.2019 г., Картодържателят не дължи и комисиона за начисляване на задължението на равни месечни вноски. Сборът от вноските следва да е в рамките на разполагаемия кредитен лимит по картата.