Уважаеми клиенти,


Бихме желали да Ви информираме, че считано от 15.07.2017 г.се преустановява издаването и поддръжката на кредитни карти American Express в редица европейски държави, в резултат на което "Юробанк България“ АД също ще прекрати издаването и поддръжката на карти American Express.

Нашата цел е да продължим да Ви предлагаме висококачествено банково обслужване и допълнителни предимства, затова ще осигурим замяната на Вашата съществуваща карта/и с нова/и, както следва:

  • Златна кредитна карта American Express ще бъде заменена с кредитна карта Mastercard World Premium;
  •  Кредитна карта American Express ще бъде заменена с кредитна карта Mastercard Standard;
  • Кредитна карта Euroline American Express ще бъде заменена с кредитна карта Mastercard Cash.

 При получаване на новата карта се сключва Допълнително споразумение към договора Ви с банката за издаване и използване на кредитна карта. В случай че към Вашата съществуваща кредитна карта има издадена допълнителна кредитна карта, то нейният титуляр също следва да подпише допълнително споразумение, на място в офис на Пощенска банка.
 

Вашaта активна  кредитна карта American Express ще бъде  деактивирана, считано от 15.07.2017 г., след което Вие няма да може да извършвате трансакции, дори ако не сте посетили офис на банката, за да получите новата си карта. Ако сте взели Вашата нова карта преди 15.07.2017 г.,Вие  ще можете да използвате и двете карти до тази дата.
 

Допълнителна информация относно всички възможности, които получавате с Вашата нова карта можете да получите, като се обадите в Центъра  за обслужване на клиенти, на телефон 0700 18 555/кратък номер *7224.