Спечели награда за десерт!

Използвай кредитната си карта от Пощенска банка, за да поръчаш нещо вкусно за хапване или да напазаруваш от Foodpanda и може да спечелиш една от страхотните ни награди! Защото онлайн е по-бързо и по-вкусно, само в няколко лесни стъпки поръчай от любимия си ресторант или се възползвай от услугата поръчка от магазин и зареди продукти за вкъщи!

А за да бъде още по-удобно и сигурно за теб, всички поръчки с доставка от foodpanda, които плащаш с твоя карта, могат да бъдат доставени без физически контакт.

Какво можеш да спечелиш:

  • Един от 40 ваучера x 50 лв. всеки, който да използваш при следващата си поръчка от Foodpanda1

или

  • Една от 15-те невероятни Huawei награди:
   

Как да участваш?

С всяка покупка за мин. 10 лв. (в сумата не трябва да са включени таксите за доставка и опаковка), направена в Периода на кампанията, с кредитна ти карта от Пощенска банка, издадена преди 01 април 2021 г., в сайта foodpanda.bg или през мобилното приложение на foodpanda, участваш автоматично в томбола за една от наградите ни.

Период на кампанията:

1 април – 31 май 2021 г.

Не забравяй, че колкото повече покупки, които отговарят на условията, направиш в Периода на кампанията, толкова по-голям шанс имаш да спечелиш.

 

Наградите ще бъдат изтеглени чрез томбола на 07.06.2021 г., в Централата на банката, като печелившите ще бъдат уведомени в срок до 5 работни дни, считано от датата на теглене.

 

Виж официалните правила на кампанията тук.

В кампанията имат право да участват картодържатели на кредитни карти Visa и Mastercard (с изключение на Mastercard Business), издадени от Пощенска банка преди 01.04.2021 г., които в периода от 01.04 до 31.05.2021 г. са направили покупка с картата си за минимум 10 лева (стойност за една трансакция с Картата, представляваща заплащане на стока/-и, без включена такса за кутии и доставка) във платформата на Foodpanda (сайта или мобилното приложение), съобразно Официалните правила на кампанията. Изпълнилите условието участват автоматично за една от общо 55 бр. награди: 40 бр. ваучера от foodpanda и 15 бр. предметни награди с марка Huawei. Виж официалните правила на кампанията тук.

1 Ваучерите за следващата поръчка във Foodpanda са със срок на валидност 6 месеца, считано от датата на получаване от Участника; могат да се използват еднократно, съобразно Общите условия на foodpanda, за поръчка на храна или продукти от секцията Магазини или Ресторанти през платформата на foodpanda.bg и мобилното приложение за IOS и Android и при избрана опция за плащане онлайн. Важи за поръчки на храна или продукти с минимална стойност 50 лв. като в цената не влиза таксата за опаковки и доставка. Ваучерите не важат за магазини от веригата dm.