Спечели електрически скутер, тротинетка или дрон с твоята карта Visa!

 

 

Пътуванията това лято могат да ти спечелят невероятни награди!

 

Използвай твоята дебитна или кредитна карта Visa от Пощенска банка в бензиностанция в България и имаш възможност да участваш за един от:

 

  • 7 броя електрически велосипеда AIRWHEEL R8P   
  • 5 броя електрически тротинетки INOKIM OXO
  • 5 броя дронове DJI MAVIC 2 PRO

 

Как да участваш?

 

През всеки от периодите на кампанията, направи плащане за мин. 50 лв. в бензиностанция в България по твой избор и плати с твоята дебитна или кредитна карта Visa от Пощенска банка. Всеки две плащания отговарящи на условията, ти дава право на едно участие*.

 

Период:

 

  • 25 август– 26 октомври 2021 г.

 

Етапи на кампанията:

  • Етап 1 - 25.08 до 25.09.2021 г.
  • Етап 2 - 26.09 до 26.10.2021 г.

 

Официалните правила виж тук.

 

Печелившите участници ще бъдат изтеглени с томбола на случаен принцип 10 (десет) работни дни след края на кампанията.

 

*В кампанията могат да участват картодържатели на дебитни карти Visa, издадени от Пощенска банка, преди 25.08.2021 г. (с изключение на Visa Business). Картодържатели, които през двата периода на кампанията направят плащане на стойност минимум 50 лв. в бензиностанция в България с картата си, ще участват в томбола за една от наградите в кампанията – 7 (седем) броя електрически велосипеда AIRWHEEL R8P, 5 (пет) броя електрически тротинетки INOKIM OXO, 5 (пет) броя Дронове DJI MAVIC 2 PROПри изпълнени условия, картодържателят има право на еднократно участие в томболата. За всеки две трансакции, отговарящи на изиксванията, картодържателят има допълнително право за участие в томболата за награда.