Използвай твоята карта Visa от Пощенска банка и може да спечелиш една от 500 награди!

 

Твоето лято заслужава вълнуващи емоции. Спечели страхотни награди докато пазаруваш в магазин или плащаш своите битови сметки и данъци.

 

Какво трябва да направиш?

 

Използвай твоята дебитна или кредитна карта Visa и може да спечелиш една от следните награди:

  • 500 Bluetooth слушалки Philips
  • 10 (десет) броя Speaker Sony XB13 BT Black

Как да участваш?

Влeз в играта! Направи поне по една покупка в магазини за хранителни стоки за мин. 50 лв. и плати поне една от битовите си сметки и\или местни данъци и такси с твоята дебитна или кредитна карта Visa* във всеки един от етапите на кампанията и автоматично участваш за една от над 500 великолепни награди**.

 

Период на кампанията:

  • 10 август– 11 октомври 2021 година

 

Етапи на кампанията:

  • Етап 1 – от 10.08 до 10.09.2021 година

  • Етап 2 - от 11.09 до 11.10.2021 година

 

Официалните правила виж тук. 

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип в томбола за посочените награди в срок от 10 (десет) работни дни след края на кампанията.

 

 

*В кампанията могат да участва картодържатели на дебитни и кредитни карти Visa, издадени от Пощенска банка, преди 10.08.2021 г. ( с изключение на Visa Business)

**Картодържатели, които в рамките на всеки един от етапите на кампанията направят със своята Visa карта по минимум 2 бр. трансакции (на етап), включващи: а/ поне 1 покупка на стойност минимум 50 лева (стойност за една трансакция с Картата, представляваща заплащане на стока/-и) в търговски обект – магазин за хранителни стоки, както и б/ поне 1 плащане на битови сметки и/или местни данъци и такси на месец през някой от дигиталните канали на Пощенска банка: Интернет банкиране (e-postbank) или Мобилно банкиране (m-postbank), участват автоматично в томбола за една от наградите – 500 Bluetooth слушалки, 10 (десет) броя Speaker Sony XB13 BT Black


При изпълнено условие за наличие на минимум 4 (четири) трансакции през периода на кампанията, картодържателят има право на едно участие в томболата. За всеки следващи 4 (четири) трансакции, отговарящи на изиксванията, картодържателят има право на допълнително участие в томболата за една от посочените награди. Всеки картодържател има право да спечели само една награда, независимо колко пъти се е включил в томболата.