Спечели една от 50 награди с твоята карта

 Visa от Пощенска банка!

 

 

Твоята карта Visa е най-добрият ти приятел през летния сезон. Съчетай удобството на картовите разплащания с вълнуващата изненада, която те очаква.
Сега можеш да спечелиш един от 50 ваучера от Технополис само докато пазаруваш онлайн с твоята дебитна и/или кредитна карта Visa.

  • 50 ваучера за пазаруване от магазини Технополис, всеки на стойност 90 лв.

 

Как да участваш?

 

Във всеки етап от периода на кампанията направи поне една покупка с твоята карта Visa* в онлайн магазин за минимум 50 лв. и автоматично участваш за награда – ваучер от магазини Технополис:**

 

 

Период на кампанията:

 

  • 16 август– 17 октомври 2021 година

Етапи на кампанията:

 

Етап 1 – от 16.08.2021 г. до 16.09.2021 година
Етап 2 – от 17.09.2021 г. до 17.10.2021 година

Официалните правила виж тук. 

Печелившите участници ще бъдат изтеглени с томбола на случаен принцип 10 (десет) работни дни след края на кампанията.


 

*В кампанията могат да участват картодържатели на дебитни и/или кредитни карти Visa, издадени от Пощенска банка, преди 16.08.2021 г. (с изключение на Visa Business).
**Картодържатели, които в рамките на всеки един от етапите на кампанията направят със своята Visa карта поне 1 (една) покупка на стойност минимум 50 лева (стойност за една трансакция с Картата, представляваща заплащане на стока/-и) в електронен магазин, получават автоматично право за участие в томбола за един от 50 ваучера от магазин Технополис.
При изпълнено условие – за всеки две следващи трансакции, отговарящи на изискванията на кампанията, картодържателят придобива допълнително право на участие в томболата. Всеки картодиржател има право да спечели само една награда, независимо колко пъти се е включил в томболата.