Карта с много екстри!

Получи ги с новата си Visa от Пощенска банка.

 

Независимо за какво ще ползваш картата си – дали в ежедневието, когато пазаруваш или при излизане с близките си хора, когато трябва да платиш лесно месечните си сметки, или когато пътуваш, ние искаме да ти представим всички предимства, които ще получиш с твоята Visa, за да се възползваш максимално от тях!

Сега ти предлагаме и промоционални условия до 31 март 2022 г.1 за нова кредитна карт Visa:

С твоята нова Visa:

  • Имаш 10% cashback (но не повече от 20 лв.) на всички трансакции, направени през първите 30 дни от активирането на картата. Сумата ти ще бъде изплатена по дигитализираната в ONE Wallet дебитна карта VISA.2
  • И нямаш годишна такса за обслужване за първата година в случай, че направиш трансакции за минимум 500 лв. с картата си през първите 3 месеца от активирането. 3

А допълнително, твоята нова кредитна карта може да е твоя:1

  • Без такса за разглеждане на заявлението за издаване на карта.
  • Без такса за издаване на дебитна карта VISA, в случай че нямаш такава, по която ще изплатим наградата ти след 30 дневния период. 
  • С 50% по-ниска такса за експресно издаване на новата кредитна карта, заявена в офис на банката.4

 

Можеш да се възползваш още сега като заявиш нова кредитна карта Visa:

 

  • ОНЛАЙН чрез бутона

 

Предимствата да имаш кредитна карта Visa от Пощенска банка са наистина много:

  • Имаш дълъг безлихвен гратисен период до 50 дни при покупки Това означава, че разполагаш с време, за да върнеш сумата по твоята карта без да дължиш лихва за направените покупки.5
  • Ползвайки активно картата си, получаваш точки по програмата ни за лоялност „Моите награди“, които лесно обменяш в парични награди до 1 000 лв. на година с кредитна картa Visa Premium и до 500 лв. на година за кредитни карти Visa Classic и Visa Gold.6
  • Всяка по-голяма покупка можеш да платиш на равни месечни вноски в търговски обекти в цялата страна, които са част от партньорската мрежа на банката.8

 

 

 

Условия:

1Предложението е валидно за физически лица, кандидатствали за издаване на нова кредитна карта Visa Classic, Visa Gold или Visa Premium от Пощенска банка, в периода от 4 януари до 31 март 2022 г. Предложението важи и при кандидатстване от клиенти, ползващи отстъпки за кредитни карти по предлагани от Банката пакетни програми.  

Офертата не се прилага за кредитни карти Visa, издадени по реда на процедурата за промяна на вида на издадената кредитна карта от Пощенска банка.

При извършване на трансакции (покупки и теглене на пари в брой) с кредитната карта при условията на промоционалната кампания, сумата на извършената трансакция се начислява по баланса на кредитната карта в пълен размер, като отстъпката се получава под формата на кредитна трансакция (cashback) по дебитна карта Visa Classic, издадена от Банката и регистрирана в дигиталния портфейл на Банката One Wallet и ще бъде начислена в срок до два месеца, считано от края на едномесечния период след активиране на кредитната карта. За издаване на нова дебитна карта е необходимо да се сключи отделен договор с Банката, съобразно Общите условия на Банката за издаване и използване на дебитни карти, като не се дължи такса за издаване. Услугата One Wallet е достъпна за съществуващи клиенти на Пощенска банка и позволява дигитализация на платежни карти, издадени от Банката, за което не се дължи допълнителна такса. Приложението ONE wallet by Postbank е налично за мобилни устройства с операционни системи Android и iOS.

В случай че общият сбор от направени трансакции по новоиздадената кредитна карта Visa (покупки и изтеглени пари в брой) за периода от първите три месеца след издаване и активиране на картата надвиши 500 (петстотин) лева, Банката не начислява годишна такса за обслужване на картата за първата година от срока на договора.

Услугата за експресно издаване/преиздаване на кредитна или дебитна карта от Пощенска банка се предлага само в избрани финансови центрове с налични машини за незабавно издаване на карти; не се предлага при заявяване на карта онлайн или през друг алтернативен канал на Банката. Повече информация за услугата и за локациите, в които се предоставя, може да намерите на сайта на банката на адрес www.postbank.bg, както и във всеки офис на Банката. За услугата е дължима такса, съгласно Тарифата на Банката, като посочената отстъпка от таксата за експресно издаване на кредитна карта се прилага до 31 март 2022 г.

Продължителността на гратисния период за конкретна покупка е в зависимост от датата на покупката и срока за погасяване на задълженията по последното издадено от Банката месечно извлечение по картата. Банката не начислява лихва за направените с картата покупки, ако в рамките на този период се погасят всички задължения по картата. Гратисният период не се прилага за лихвата, начислявана при теглене на пари в брой.

Паричните награди по програмата за лоялност „Моите награди“ и се предоставят съобразно натрупания брой точки за направените покупки с кредитната карта. Получаваните точки, както и максималният размер на наградите по програмата, зависят от вида кредитна карта. Наградите се получават по предплатена карта, за която се сключва отделен договор с Банката, съобразно Общите условия за издаване и използване на предплатени карти на Банката. Пълните условия на програмата можете да научите на интернет страницата на банката на адрес www.postbank.bg, както и във всеки офис на Банката.

Научи повече за услугата на https://www.postbank.bg/Digitalno-bankirane/Internet-banking/Utility_payments или във всеки офис на банката.

 

Можеш да пазаруваш на вноски на територията на страната при търговци, с които Пощенска банка има сключено споразумение. Списък на търговците и броят на вноските за всеки търговец, можеш да намериш на www.postbank.bg. Сборът на вноските следва да е в рамките на разполагаемия кредитен лимит по картата.