КАРТА С МНОГО ЕКСТРИ

Карта с много екстри!

Получи ги с новата си Visa от Пощенска банка.

 

Независимо за какво ще ползваш картата си – дали в ежедневието, когато пазаруваш или при излизане с близките си хора, когато трябва да платиш лесно месечните си сметки, или когато пътуваш, ние искаме да ти представим всички предимства, които ще получиш с твоята Visa, за да се възползваш максимално от тях!

Сега ти предлагаме и промоционални условия до 30 юни 2022 г.1 за нова кредитна карта Visa:

С твоята нова Visa:

  • Получаваш 10% cashback (но не повече от 20 лв.) на всички трансакции, направени през първите 30 дни от активирането на картата. Сумата ти ще бъде изплатена по дигитализираната в ONE wallet дебитна карта Visa.2
  • Нямаш годишна такса за обслужване за първата година, в случай че направиш трансакции за минимум 500 лв. с картата си през първите 3 месеца от активирането. 3

А допълнително, твоята нова кредитна карта е твоя:

  • Без такса за разглеждане на заявлението за издаване на карта.
  • Без такса за издаване на дебитна карта VISA, в случай че нямаш такава, по която ще изплатим наградата ти след 30 дневния период. 4

 

Можеш да се възползваш още сега като заявиш нова кредитна карта Visa:

  • ОНЛАЙН чрез бутона

 

Предимствата да имаш кредитна карта Visa от Пощенска банка са наистина много:

  • Всяка по-голяма покупка можеш да платиш на равни месечни вноски в търговски обекти в цялата страна, които са част от партньорската мрежа на банката.5
  • Пътуваш в чужбина с безплатна застраховка „Помощ при пътуване“, с която имаш голямо покритие при непредвидени ситуации. За да е активна застраховката ти, плати поне един разход, свързан с пътуване, с твоята кредитна карта Visa.6
  • Имаш дълъг безлихвен гратисен период до 50 дни при покупки Това означава, че разполагаш с време, за да върнеш сумата по твоята карта без да дължиш лихва за тях.7
  • Ползвайки активно картата си, получаваш точки по програмата ни за лоялност „Моите награди“, които лесно обменяш в парични награди до 1 000 лв. на година с кредитна картa Visa Premium и до 500 лв. на година за кредитни карти Visa Classic и Visa Gold.8
  • Можеш да заявиш експресно издаване на новата кредитна карта с 50% по-ниска такса .10

 

Условия:

1Предложението е валидно за физически лица, кандидатствали за издаване на нова кредитна карта Visa Classic, Visa Gold или Visa Premium от Пощенска банка, в периода от 4 януари до 30 юни 2022 г. Предложението важи и при кандидатстване от клиенти, ползващи отстъпки за кредитни карти по предлагани от Банката пакетни програми.  

Офертата не се прилага за кредитни карти Visa, издадени по реда на процедурата за промяна на вида на издадената кредитна карта от Пощенска банка.

При извършване на трансакции (покупки и теглене на пари в брой) с кредитната карта при условията на промоционалната кампания, сумата на извършената трансакция се начислява по баланса на кредитната карта в пълен размер, като отстъпката се получава под формата на кредитна трансакция (cashback) по дебитна карта Visa Classic, издадена от Банката и регистрирана в дигиталния портфейл на Банката One Wallet и ще бъде начислена в срок до два месеца, считано от края на едномесечния период след активиране на кредитната карта. За издаване на нова дебитна карта е необходимо да се сключи отделен договор с Банката, съобразно Общите условия на Банката за издаване и използване на дебитни карти, като не се дължи такса за издаване. Услугата One Wallet е достъпна за съществуващи клиенти на Пощенска банка и позволява дигитализация на платежни карти, издадени от Банката, за което не се дължи допълнителна такса. Приложението ONE wallet by Postbank е налично за мобилни устройства с операционни системи Android и iOS.

В случай че общият сбор от направени трансакции по новоиздадената кредитна карта Visa (покупки и изтеглени пари в брой) за периода от първите три месеца след активиране на картата надвиши 500 (петстотин) лева, Банката не начислява годишна такса за обслужване на картата за първата година от срока на договора.

Условието се прилага при заявено стандартно (до 10 работни дни) издаване на нова дебитна карта Visa от банката.

Можеш да пазаруваш на вноски на територията на страната на ПОС устройства на Пощенска банка при търговци, с които банката има сключено споразумение. Списък на търговците и броят на вноските за всеки търговец, можеш да намериш на www.postbank.bg. Сборът на вноските следва да е в рамките на разполагаемия кредитен лимит по картата.

Условията на застраховката, сертификатът и Общите условия за застраховка „Помощ при пътуване и злополука на притежателите на банкови карти за разплащане“ на „Дженерали Застраховане“ АД са достъпни на сайта на банката на адрес www.postbank.bg, както и във всеки офис на банката.

Продължителността на гратисния период за конкретна покупка е в зависимост от датата на покупката и срока за погасяване на задълженията по последното издадено от Банката месечно извлечение по картата. Банката не начислява лихва за направените с картата покупки, ако в рамките на този период се погасят всички задължения по картата. Гратисният период не се прилага за лихвата, начислявана при теглене на пари в брой.

Паричните награди по програмата за лоялност „Моите награди“ и се предоставят съобразно натрупания брой точки за направените покупки с кредитната карта. Получаваните точки, както и максималният размер на наградите по програмата, зависят от вида кредитна карта. Пълните условия на програмата можете да научите на интернет сайта на банката на адрес www.postbank.bg, както и във всеки офис на Банката.

Научи повече за услугата на https://www.postbank.bg/Digitalno-bankirane/Internet-banking/Utility_payments или във всеки офис на банката.

10 Услугата за експресно издаване/преиздаване на кредитна или дебитна карта от Пощенска банка се предлага само в избрани финансови центрове с налични машини за незабавно издаване на карти; не се предлага при заявяване на карта онлайн или през друг алтернативен канал на Банката. Повече информация за услугата и за локациите, в които се предоставя, може да намерите на сайта на банката на адрес www.postbank.bg, както и във всеки офис на Банката. За услугата е дължима такса, съгласно Тарифата на Банката, като посочената отстъпка от таксата за експресно издаване на кредитна карта се прилага до 30 юни 2022 г.