Почивката е най-важната ти работа това лято!

Използвай твоята премиум карта Mastercard до 30 септември 2021 г. и може да спечелиш безценни пътешевствия. 

  • Какво да направиш:

Направи поне 5 плащания в един от периодите на кампанията до 30 септември - в хотел, бензиностанция, ресторант или туристическа агенция в България или в чужбина. Участващи карти в промоцията - дебитни карти Mastercard Gold, Debit Mastercard World и кредитни карти Mastercard World, Mastercard Premium и Mastercard UNIVERSE.

Можеш да спечелиш:

 

Един от 3 престоя в луксозна вила в Банско, която може да е твоя за цял месец. Изживей спокойствието и прохладата на Пирин планина в луксозна вила със 7 спални и частно външно джакузи. 

Едно от 3 приключения с Panic Frame - може да избереш нестандартно пътешествие за двама на стойност 7 000 евро от богатия каталог с безценни приключения, които се помнят дълго: експедиция в Амазонската джунгла, Мароко или Намибия, кемпер тур из Исландия, изследване на най-райските кътчета на Филипините и много други. 

Един от 9 престоя в SPA студио - почувствай се у дома си в планината, като се насладиш на собствено луксозно SPA студио в Pirin Golf & Country Club в Банско за 3 месеца.

Един от 45 ваучера от туроператор - на стойност 100 евро всеки за още повече пътешевствия. 

 

Колкото повече плащания отговарящи на условията направиш с твоята премиум карта Mastercard, толкова по-големи са шансовете да спечелиш една от страхотните награди! 

 

Кампанията се провежда в рамките на три периода, както следва:

Първи период - от 01.07 до 31.07.2021 г. 

Втори период - 01.08 до 31.08.2021 г. 

Трети период - от 01.09 до 30.09.2021 г. 

 

Научи повече за кампанията тук

Общите правила можеш да намериш тук